هر شب 40 عدد مویز را در سرکه انگور خانگی خیسانده، به طوری که سرکه روی
مویزها را بپوشاند، صبح مویزها و سرکه را با هم در پارچهای ریخته و فشار
دهید، شیره خارج شده آن را با آب مخلوط کرده و مصرف شود، بهتر است برای
نتیجه مطلوب یک ماه تا چهل روز این کار انجام داده شود.
شربت شیره انگور:
سرکه
انگور خانگی را با شیره انگور به نسبت 1 به 10 (شیره انگور 10 برابر سرکه
باشد) مخلوط کرده و با هم بجوشانید تا چند قُل بخورد هر وعده یک تا 2 قاشق
آن را با آب مخلوط کرده و روزی 5-6 مرتبه استفاده شود.
هفته ای 2
بار هر بار 1،5 کیلو استخوان راسته گوسفند را بدون گوشت و مغز حرام با نمک و
پیاز و زردچوبه در یک قابلمه با آب فراوان حدود 8 ساعت بپزید تا استخوانها
کاملاً نرم شوند. عصاره آن را بگیرید و تفاله را دور بریزید. 3 استکان تا 3
لیوان در طول روز بنوشید یا در غذاهای خود بریزید.
شربت فواکه (میوه) خونساز:
آب
انگور، آب به، آب آناناس، آب سیب، آب داخل نارگیل، آب انبه، لیمو شیرین ،
هر کدام250 گرم عرق بید مشک ،کاکوتی، بادرنجبویه،گل گاو زبان،گزنه ، عرق
شاه اسپرم و ریحان هر کدام نیم لیتر, همه را با هم مخلوط کرده و 10 دقیقه
روی شعله ملایم بجوشانید. سپس نصف قاشق چایی خوری زعفران ساییده به آن
افزوده و 10 دقیقه دیگر بجوشانید. روز یک تا 3 مرتبه با آب رقیق و مصرف
شود.
شربت بذرها: تخم شربتی, بالنگو, فرنجمشک, کاسنی,کرفس, اسفرزه,
جعفری,
شوید, سیاهدانه, زیره سیاه, قدومه, بارهنگ, شبدر, رازیانه, تره, یونجه,
ریحان, شنبلیله, شاهی, شلغم, هویج را با عسل مخلوط کرده و معجون بسازید یا
با آب جوش و شکر قرمز شربت شود.
شربت عسل آب:
روزی 2 بار, هر بار یک قاشق غذاخوری عسل مرغوب طبیعی را در یک لیوان آب جوش حل کرده و بنوشید.
انجیر+ آلو بخار:
5 عدد انجیر + 10 عدد آلوبخارا شب در آب خیسانده , صبح ناشتا میل شود.
تخم
شربتی, تخم بالنگو, تخم فرنجمشک و خاکشیر هر کدام یک قاشق چایی خوری با
گلاب و عرق بیدمشک و شکر سرخ, بهتر است که صبحها مصرف شود.