آماده سازی :45 دقیقه
پخت :30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه کشک و بادمجان رژیمى
بادمجان متوسط | 4 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 6 عدد |
طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمى:
دو عدد از بادمجان ها را به هر طریق که مایلید کبابى کنید ( منقل / فر )
و بعد از اینک خنک شد پوست آن را جدا
کنید و به قطعات کوچک خرد کنید ، داخل ماهیتابه کمى پیاز را تفت دهید به آن
سیر ریز خرد شده و یا له شده را اضافه کنید و کمى زرد چوبه و نمک بریزید ،
بادمجانهاى کبابى را هم اضافه کنید ، حالا دو عدد بادمجانى که باقى مانده
را هم پوست بگیرید و به برشهاى کوچک تقسیم کنید و به بقیه مواد اضافه کنید
درب ظرف را گذاشته و با حرارت خیلى ملایم اجازه دهید بادمجانها کاملاً پخته
و نرم شوند ... به طورى که آبى نداشته باشند " چون درب ظرف بسته است غذا
خودش آب میاندازد" زمانى که مطمئن شدید بادمجانها کاملاً پخته ، داخل ظرف
سرو کشیده و روى آن را با نعناع داغ ، سیر داغ ، پیاز داغ ، گردو و زعفران و
کشک تزئین کنید ... نوش جان فلور
نکته در تهیه کشک و بادمجان رژیمى:
اگر
فقط دو عدد از بادمجان ها را کبابى کردیم فقط به خاطر عطر و بوییست که به
غذا میدهد . چون زمانى که کبابى میشوند گوشت شان هم کمى کمتر میشود ...
وترجیح میدهم بادمجان هاى دیگر کامل و گوشتى استفاده شوند .
من در تفت دادن یک عدد پیاز هم فقط از یک قاشق غذا خورى روغن استفاده کردم .