اگر شما باردار هستید باید بدانید که فواید هندوانه از خوشمزه بودن و طعم آن بیشتر است. هندوانه باعث آرام شدن سوزش معده شده و ورم را کاهش میدهد. حاوی مقدار بالایی آب می باشد (٩٢ درصد) و در کاهش حالت تهوع و جبران کم آبی بدن بسیار موثر است. مواد معدنی موجود در آن گرفتگی عضلات پا را در سه ماهه سوم کاهش می دهد. هندوانه در مقایسه با گوجه فرنگی حاوی لیکوپن بیشتری است و آنتی اکسیدان موجود در ان ضد سرطان است و باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی همچنین اس پی اف پوست را بالا می برد. یک خبر خوب برای خانم های باردار: تحقیقات و مطالب موجود در ژورنال بین المللی زنان و زایمان بیانگر این است که ترکیبات لیکوپن بروز پری اکلامپسی (فشار خون دوره بارداری) را 50% کاهش می دهد. هندوانه سرشار از ویتامین های C و A و B6و پتاسیم و منیزیم است.مصرف هندوانه در دوران بارداری نقش مهمی در سلامت مادر و جنین ایفا میکند. این ماده غذایی منبع مناسبی از ویتامینهایی نظیر ث، آ،1B، پتاسیم و منیزیم به شمار میرود و هر فنجان آن کمتر از 50 کالری دارد. تحقیقات
نشان میدهد، زنانی که هندوانه مصرف میکنند، ضربان قلب منظمتری دارند و
سوزش قلب یا آماس دست و پا ناشی از بارداری بطور قابل ملاحظهای در آنان
کاهش پیدا میکند. فواید هندوانه برای جنین : رشد و تکامل قدرت بینایی و مغز و سیستم عصبی و ایمنی. برای مادر:پتاسیم باعث ایجاد تعادل در مقدار آب موجود در خون و بافت های بدن در دوران بارداری می شود. شما همه این فواید را با کالری کمتر از 50 در هر پیمانه هندوانه دریافت می کنید. با توجه به این همه فایده و طعم و مزه خوب، هندوانه را در فصل تابستان فراموش نکنید. |