یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی میگذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود.
نشاسته یک پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
گلاب سه پیمانه
کره پنجاه گرم
گردو یا فندق به مقدار دلخواه
کاغذ شیرینی پنجاه عدد
یک ونیم پیمانه شکر، معادل 220 گرم. سه پیمانه گلاب، معادل 450 گرم. اگر گلاب خلوص زیادی داشته باشد، میتوان سه پیمانه مخلوط گلاب و آب را استفاده کرد.
در صورت دلخواه مقداری گردو یا فندق، پودر نارگیل یا پودر پسته. یک بسته کره پنجاه گرمی یا سه قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی.
پنجاه عدد کاغذ کوچک شیرینی. یک پیمانه نشاسته، معادل صد گرم.
یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی میگذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود.
یک و نیم پیمانه شکر (حدود 220 گرم) را اضافه کرده، هم میزنیم و بعد 50 گرم کره یا سه قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی را اضافه کرده، هم میزنیم تا مسقطی قوام آید و آماده شود.
ته کاغذهای شیرینی کمی پودر نارگیل ریخته، مسقطی داغ را در قیف خامه پاش ریخته و با آن یک شکوفه از مسقطی در کاغذ شیرینی درست میکنیم. میتوان مسقطیها را روی یک فندق یا گردو ریخت و یا فندق و گردو را روی مسقطیها قرار داد و یا کمی پودر پسته و یا پودر نارگیل روی مسقطیها پاشید.
نوش جان
مقدار کالری موجود در یک تکه مسقطی (یک پنجاهم کل مسقطی) حدود 40 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در کل مسقطی حدود 2000 کیلوکالری میباشد.