طرز تهیه ی کباب بختیاری


  طرز تهیه ی کباب بختیاری

مواد لازم :

گوشت راسته گوسفند  .......................................................     1.5 کیلوگرم

دنبه گوسفند ..................................................................  ... 150 گرم

پیاز متوسط .........................................................................    1 عدد

آب لیمو ترش شیرازی ............................................................  5 عدد

زعفران ............................................................................     نصف قاشق چایخوری

نمک ................................................................................    به مقدار لازم

 طرز تهیه ی کباب بختیاری

مواد لازم :

گوشت راسته گوسفند  .......................................................     1.5 کیلوگرم

دنبه گوسفند ..................................................................  ... 150 گرم

پیاز متوسط .........................................................................    1 عدد

آب لیمو ترش شیرازی ............................................................  5 عدد

زعفران ............................................................................     نصف قاشق چایخوری

نمک ................................................................................    به مقدار لازم

طرز تهیه : ابتدا گوشتها را پاک کنید و پس از آنکه آنها را به صورت قیمه (در اندازه های 5 سانتیمتری ) خرد کردید ، خوب بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود . سپس دنبه را نیز تمیز شسته و به اندازه های 4 سانتی متری خرد کرده و با گوشت مخلوط کنید . آنگاه آن را در یک ظرف چینی یا لعابی بریزید و به همراه خلال پیاز و نمک و آبلیمو ترش تازه و زعفران ، با گوشت مخلوط کنید و آنها را به مدت یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد . بعد گوشت و دنبه را یک در میان به سیخ بزنید و روی منقل قرار دهید تا کباب شود . این غذا به خاطر داشتن دنبه زیاد بسیار خوشمزه و خوش خوراک است . این مقدار غذا برای 10 تا 12 نفر کافی است .

بر گرفته از کتاب ارمغان تندرستی جمشید خدادادی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.