مواد لازم :
گوشت راسته گوسفند ....................................................... 1.5 کیلوگرم
دنبه گوسفند .................................................................. ... 150 گرم
پیاز متوسط ......................................................................... 1 عدد
آب لیمو ترش شیرازی ............................................................ 5 عدد
زعفران ............................................................................ نصف قاشق چایخوری
نمک ................................................................................ به مقدار لازم
طرز تهیه ی کباب بختیاریمواد لازم :
گوشت راسته گوسفند ....................................................... 1.5 کیلوگرم
دنبه گوسفند .................................................................. ... 150 گرم
پیاز متوسط ......................................................................... 1 عدد
آب لیمو ترش شیرازی ............................................................ 5 عدد
زعفران ............................................................................ نصف قاشق چایخوری
نمک ................................................................................ به مقدار لازم
طرز تهیه : ابتدا گوشتها را پاک کنید و پس از آنکه آنها را به صورت قیمه (در اندازه های 5 سانتیمتری ) خرد کردید ، خوب بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود . سپس دنبه را نیز تمیز شسته و به اندازه های 4 سانتی متری خرد کرده و با گوشت مخلوط کنید . آنگاه آن را در یک ظرف چینی یا لعابی بریزید و به همراه خلال پیاز و نمک و آبلیمو ترش تازه و زعفران ، با گوشت مخلوط کنید و آنها را به مدت یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد . بعد گوشت و دنبه را یک در میان به سیخ بزنید و روی منقل قرار دهید تا کباب شود . این غذا به خاطر داشتن دنبه زیاد بسیار خوشمزه و خوش خوراک است . این مقدار غذا برای 10 تا 12 نفر کافی است .
بر گرفته از کتاب ارمغان تندرستی جمشید خدادادی