میوه جات ، مواد غذایی بسیار مفیدی هستند که باید در رژیم غذایی روزانه از انها استفاده نمود . یکی از عادات بد مردم کشورمان پوست کردن میوه جاتی مانند ، خیار ، هلو ، سیب و... است.
پوست میوه بهترین محافظ میوه است و آن را از خراب شدن حفظ میکند . چون پوست میوه در معرض نور مستقیم افتاب قرار دارد ، انواع ویتامین ها در ان وجود دارد و برای سلامتی انسان بسیار مفید است ؛ هم چنین دارای فیبر فراوانی است وحرکات دودی روده را تنظیم میکند.یکی از اثرات مهم و با ارزش پوست میوه جات جلوگیری از ناراحتی های پوستی به خصوص تب خال است.
بهترین روش استفاده از میوه جات خوردن آنها با پوست است ، البته میوه جاتی را که می شود با پوست خورد مانند: سیب ، گلابی ، هلو ، شلیل ، آلو زرد و ... است.
یکی از میوه جات با ارزشی که خدا خلق کرده خیار است که در واقع کار سرم را انجام میدهد ؛ چون 95% ان آب و 5% باقی مانده املاح و ویتامین است . املاح با ارزش خیار در ته آن وجود دارد و اگر از ته آن خورده شود ، کمبود املاح بدن را تامین میکند و تلخی ان نیز احساس نمیشود .