قسمت سوم
این نکات خلاصه ای است از سخنرانی های دکتر حسین روازاده. این سخنرانی ها در قالب چند CD به صورت یک پکیج کامل توسط نمایندگی های مجاز ایشان ارائه می شوند.
چشم
+ بچه هایی که در کودکی آدامس مصرف می کنند عینکی و در بزرگسالی مشروب خوار می شوند.
+ زردک برای چشم بسیار خوب است و برای یوبوست نیز مفید است.
+ کسانی که از دوران بچگی چشم خود را ورزش می دادند، چشمشان ضعیف نمی شود. ورزش چشم بدین صورت است که زمانی که صورت و چشم خیس است با پشت انگشت سبابه چشم را مالانده به نحوی که انگار نورهایی در چشم دیده می شود. دقیقاً مانند حالتی که بچه ها در حال گریه کردن چشمان خود را می مالند.
تغذیه و طب اسلامی و سنتی دکتر حسین روازاده
چشم
+ بچه هایی که در کودکی آدامس مصرف می کنند عینکی و در بزرگسالی مشروب خوار می شوند.
+ زردک برای چشم بسیار خوب است و برای یوبوست نیز مفید است.
+ کسانی که از دوران بچگی چشم خود را ورزش می دادند، چشمشان ضعیف نمی شود. ورزش چشم بدین صورت است که زمانی که صورت و چشم خیس است با پشت انگشت سبابه چشم را مالانده به نحوی که انگار نورهایی در چشم دیده می شود. دقیقاً مانند حالتی که بچه ها در حال گریه کردن چشمان خود را می مالند.
+ از دگیر اعمالی که برای تقویت چشم می توان انجام داد این است که در طول یک هفته یک قاشق مرباخوری عسل را هر شب قبل از خواب نیمی را درون چشم چپ و نیمی را درون چشم راست بریزیم. سپس برای چند لحظه چشم را باز و بسته کرده تا عسل کاملاً وارد چشم شود. البته این روش مقداری سوزش در ابتدا در چشم ایجاد می کند
+ از دیگر راه های تقویت چشم ریختن روغن سیاه دانه خوب و طبیعی درون بینی
دهان و دندان
+ جلوگیری از بوی بد دهان: در صورت داشتن سینوزید بوی دهان صبحگاهی است. اگر بوی بد دهان در زمان گرسنگی باشد، این بو از معده است. علت آن سردی معده بوده که جهت درمان آن باید نعنا یا چوب دارچین دم کرده و بخورید یا یک قاشق چایخوری زنجبیل را در یک لیوان شربت عسل مخلوط کرده و بخورید.
+ برای مسواک کردن به جای استفاده از خمیردندان می توان از مخلوط کف دریا با جوش شیرین یا نمک یا پودر پوست تخم مرغ استفاده کرد.
+ خوردن غذای سرد و گرم باعث فاسد شدن دندان می شود. مانند نان و پنیر و چای
+ جهت رفع درد دندان اگر درون آن خالی باشد، و دارای طبیعتی سرد هستید مقداری زنجبیل درون آن بریزید درد ساکت می شود. اگر طبع گرم دارید پنبه را به سرکه خانگی آغشته کرده و در آن می چکانیم.
+ اگر لثه ها خونریزی دارند، تا یک هفته بر روی لثه ها زالو بگذاریم خوب می شوند.
+ 4مزه در غذاها وجود دارد: 1- شوری 2- تلخی 3- ترشی 4- شیرینی. دندان ها فقط با شوری سازگارند و سه مزه دیگر باعث تخریب دندان می شود. در نتیجه خمیردندان های شیرین، خمیردندان های خوبی برای استفاده نیستند.
+ علت استفاده نمک در پایان غذا نیز برای جلوگیری از تخریب و فاسد شدن دندان است. حتی می توان به جای استفاده از نمک از سرکه نیز استفاده کرد. اگر در سرکه نمک ریخته شود نیز مزیت آن دوچندان خواهد شد.
مواد شوینده
+ مواد شوینده نباید بودار باشند زیرا این بوها باعث بروز اختلالات عصبی در سیستم کنترل بدن می شوند.
+ برای نرم شدن لباس ها به جای استفاده از نرم کننده ها، یک لیوان سرکه یا نمک را درون لگن حل می کنیم و لباس را ده دقیقه در آن قرار داده سپس لباس را شسته و لباس ها نرم می شوند. استفاده از سرکه باعث جلوگیری از پرز گرفتن لباس ها نیز می شود.
+ مواد شوینده نباید هرگز خورده شوند. حتی در شستشوی سبزیجات و میوه ها.
ظروفی که در آن باید غذا خورد
+ فلزات حتماً باید به صورت یون مصرف شوند نه به صورت مولکول. استفاده از فلزات به صورت مولکولی خطرناک و کشده است. مانند قرص های آهن که باعث تخریب دندان می شوند، چون مولکولی هستند.
+ ظروفی که می توان در آنها غذا پخت: ظروف مسی، چدنی (تولید آهن می کند)، برنجی، لعاب، سفال. البته حرارت در پختن غذا باید به طور غیرمستقیم باشد.
+ بهتر است غذا در ظروف مسی خورده شود. یون مس در بدن تولید انرژی می کند. مقدار مس مورد نیاز بدن به طور متوسط روزانه 600 میلیارد یون است.
+ قابلمه های مسی سفید شده هم شامل مس و هم شامل قلع می باشند، که قلع ضدسرطان است.
+ در ظروف مسی که سفید نشده غذا نباید بماند
+ کمبود مس در بدن باعث ایجاد کم حوصلگی و بی حالی در فرد می شود.
+ جهت جبران آهن غذا در طبغ غذا یک کفگیر آهنی در ظرف غذا قرار می دادند. (جلوگیری از کم خونی و کمبود آهن). بعدها با حذف کفگیرهای آهنی از نعل اسب های آهنی استفاده می کردند.
+ در هنگام غذا خوردن بر روی زمین بنشینید و کفش ها را از پا در بیاورید.
+ به جای استفاده از سماور و قاشق چنگال های سربی و استیل که سرب آزاد کرده و بسیار سمی و خطرناک هستند، از انواع برنجی (برنج متشکل از مس و روی است) آنها استفاده شود.
+ روی اصلی ترین غذای فرماندهی مغز است.
+ طبخ غذا در ظروف آلومینیومی باعث ایجاد کم خونی می شود.