بی تردید غافلگیر میشین
مواد لازم :
گوشت گوسفند 350 گرم
هویج خلال شده 5 عدد متوسط
آلو بخارا آفتابیبی تردید غافلگیر میشین
مواد لازم :
گوشت گوسفند 350 گرم
هویج خلال شده 5 عدد متوسط
آلو بخارا آفتابی 10 عدد
پیاز خلال شده 1 عدد متوسط
زرچوبه، فلفل قرمز، دارچین، هل ساییده، زعفران کمی
نمک دریا کمی
روغن کنجد یا زیتون 6 قاشق
روش پخت:
ابتدا گوشت را با پیاز و زعفران مخلوط کرده و نیم ساعت میگذاریم بماند و سپس در دیگ سنگی یا مسی با 6 لیوان آب بار میگذاریم، بعد از جوش آمدن کف روی آن را گرفته با حرارت ملایم میگذاریم بپزد.در نیم ساعت آخر زمان پخت آلو و ادویه را اضافه میکنیم. هویج را با 3 قاشق روغن و 3 قاشق آب در تابه روی حرارت ملایم گذاشته در آن را میبندیم و میگذاریم تا پخته شده و به روغن بیفتد.
بعداز پخت هویج و نمک را به گوشت اضافه کرده میگذاریم به هم مزه پس بدهد .در صورت تمتیل 1 قاشق رب گوجه فرنگی تهیه شده در دیگ مسی میتوانید اضافه کنید اگر مایلید ترشی و یا شیرینی این خورش را بیشتر کنید از آب لیمو ترش تازه و پودر نبات، عسل یا شیره انگور استفاده کنید.
نکته: عسل را وقتی کمی خنک شد اضافه کنید. شیره انگور غذارا کمی تیره میکند.
مزاج غذا:
گوشت گوسفند: گرم و تر هویج : گرم و خشک آلو : سرد و تر
پیاز : زرچوبه فلفل قرمز دارچین هل نمک دریا روغن کنجد یا زیتون: گرم و خشک