خورش هویج خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی طب سنتی


  خورش   هویج   

بی تردید غافلگیر می‌شین

مواد لازم :

گوشت گوسفند                                                             350 گرم                                 

هویج خلال شده                                                            5 عدد متوسط    

آلو بخارا آفتابی            

 خورش   هویج   

بی تردید غافلگیر می‌شین

مواد لازم :

گوشت گوسفند                                                             350 گرم                                 

هویج خلال شده                                                            5 عدد متوسط    

آلو بخارا آفتابی                                                              10 عدد     

پیاز خلال شده                                                              1 عدد متوسط                   

زرچوبه، فلفل قرمز، دارچین، هل ساییده، زعفران                 کمی

نمک دریا                                                                      کمی         

روغن کنجد یا زیتون                                                        6 قاشق      

  روش پخت:

ابتدا گوشت را با پیاز و زعفران مخلوط کرده و نیم ساعت می‌گذاریم بماند و سپس در دیگ سنگی یا مسی با 6 لیوان آب بار میگذاریم، بعد از جوش آمدن کف روی آن را گرفته با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد.در نیم ساعت آخر زمان پخت آلو و ادویه را اضافه میکنیم. هویج را با 3 قاشق روغن و 3 قاشق آب در تابه روی حرارت ملایم گذاشته در آن را می‌بندیم و می‌گذاریم تا پخته شده و به روغن بیفتد.

بعداز پخت هویج و نمک را به گوشت اضافه کرده میگذاریم به هم مزه پس بدهد .در صورت تمتیل 1 قاشق رب گوجه فرنگی تهیه شده در دیگ مسی میتوانید اضافه کنید اگر مایلید ترشی و یا شیرینی این خورش را بیشتر کنید از آب لیمو ترش تازه و پودر نبات، عسل  یا شیره انگور استفاده کنید.

نکته: عسل را وقتی کمی خنک شد اضافه کنید. شیره انگور غذارا کمی تیره می‌کند.                                  

مزاج غذا:

گوشت گوسفند: گرم و تر          هویج : گرم و خشک       آلو :  سرد و تر

 پیاز : زرچوبه فلفل قرمز دارچین هل نمک دریا روغن کنجد یا زیتون: گرم و خشک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.