کلوچه سنتی بپزین خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی


روش پخت:

خمیر مایه را با نمک و 1 قاشق چایخوری نبات داخل 1/3 لیوان آب ولرم ریخته حدود 10 دقیقه می ‌گذاریم ‌ور بیاید.و بعد آن را به شیر و شکر اضافه می‌کنیم.

آرد را 2 بار الک کرده و کره را به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم.یک بار دیگر مواد را از الک رد کرده و بعد شیر و شکر که خمیر مایه هم دارد را به آن اضافه می‌کنیم و هر چه بیشتر آن را ورز می‌دهیم .

 

کلوچه سنتی بپزین

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

  کلوچه سنتی  

مواد لازم:

آرد گندم سبوس دار                                         2 کیلو

خمیر مایه                                                   1 قاشق چایخوری

شیرمحلی تازه                                               1 کیلو

کره محلی سالم                                               نیم کیلو

نبات پودرشده                                                700 گرم

نمک دریا                                                    1قاشق چایخوری

روش پخت:

خمیر مایه را با نمک و 1 قاشق چایخوری نبات داخل 1/3 لیوان آب ولرم ریخته حدود 10 دقیقه می ‌گذاریم ‌ور بیاید.و بعد آن را به شیر و شکر اضافه می‌کنیم.

آرد را 2 بار الک کرده و کره را به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم.یک بار دیگر مواد را از الک رد کرده و بعد شیر و شکر که خمیر مایه هم دارد را به آن اضافه می‌کنیم و هر چه بیشتر آن را ورز می‌دهیم . روی خمیر را پوشانده و  یک شب در یخچاال میگذاریم.

فر را با حرارت 180 درجه گرم می‌کنیم، حالا گلوله ای اندازه نارنگی از خمیر جدا کرده و آن را به قطر حدود نیم سانتیمتر پهن می‌کنیم و قالب زده در سینی فر می‌چینیم. سینی را در طبقه اول فر به مدت 10 دقیقه قرار می‌دهیم و بعد از 10 دقیقه، آن را پشت و رو می‌کنیم. بعداز 7 دقیقه آن را از فر خارچ می‌کنیم اگر نپخته بود دوباره چند دقیقه در فر میگذاریم و بعد نوش جان می‌کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.