Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
مواد لازم:
آرد گندم سبوس دار 2 کیلو
خمیر مایه 1 قاشق چایخوری
شیرمحلی تازه 1 کیلو
کره محلی سالم نیم کیلو
نبات پودرشده 700 گرم
نمک دریا 1قاشق چایخوری
روش پخت:
خمیر مایه را با نمک و 1 قاشق چایخوری نبات داخل 1/3 لیوان آب ولرم ریخته حدود 10 دقیقه می گذاریم ور بیاید.و بعد آن را به شیر و شکر اضافه میکنیم.
آرد را 2 بار الک کرده و کره را به آن اضافه کرده و خوب ورز میدهیم.یک بار دیگر مواد را از الک رد کرده و بعد شیر و شکر که خمیر مایه هم دارد را به آن اضافه میکنیم و هر چه بیشتر آن را ورز میدهیم . روی خمیر را پوشانده و یک شب در یخچاال میگذاریم.
فر را با حرارت 180 درجه گرم میکنیم، حالا گلوله ای اندازه نارنگی از خمیر جدا کرده و آن را به قطر حدود نیم سانتیمتر پهن میکنیم و قالب زده در سینی فر میچینیم. سینی را در طبقه اول فر به مدت 10 دقیقه قرار میدهیم و بعد از 10 دقیقه، آن را پشت و رو میکنیم. بعداز 7 دقیقه آن را از فر خارچ میکنیم اگر نپخته بود دوباره چند دقیقه در فر میگذاریم و بعد نوش جان میکنیم.