روش پخت:
رشته را بدون روغن کمی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. برنج قهوهای را با 5 پیمانه آب جوش روی حرارت بسیار ملایم بار گذاشته بهتر است شعله پخش کن هم زیر دیگ قرار دهیم و مراقب باشیم حرارت فقط در حدی باشد که از جوش نیفتد، نمک رشته پلو با برنج قهوه ای کاملا گیاهیمواد لازم:
برنج قهوهای 1 پیمانه
رشته پلویی محلی 3 پیمانه
پیاز خرد شده 1 عدد
نمک دریا 1 قاشق مربا خوری
روغن کنجد یا زیتون یا محلی 6 قاشق
خلال پسته که کمی برشته شده 2 تا 3 قاشق
روش پخت:
رشته را بدون روغن کمی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. برنج قهوهای را با 5 پیمانه آب جوش روی حرارت بسیار ملایم
بار گذاشته بهتر است شعله پخش کن هم زیر دیگ قرار دهیم و مراقب باشیم حرارت
فقط در حدی باشد که از جوش نیفتد، نمک و پیاز را نیز اضافه کرده وقتی برنج
پخت و آب کمی باقی ماند رشته و روغن را اضافه کرده به آرامی مخلوط
میکنیم.ده دقیقه بعد برنج را دم کرده و بعد از دم کشیدن در ظرف مناسب
میکشیم و مقداری خلال بادام روی آن میپاشیم.
مزاج غذا:
برنج قهوهای: رشته محلی:
پیاز ، نمک، روغن:کرم و خشک بادام: گرم و خشک