رشته پلو با برنج قهوه ای کاملا گیاهی خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی


 

روش پخت:

رشته را بدون روغن کمی تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ دهد. برنج قهوه‌ای را با 5 پیمانه آب جوش روی حرارت  بسیار ملایم بار گذاشته بهتر است شعله پخش کن هم زیر دیگ قرار دهیم و مراقب باشیم حرارت فقط در حدی باشد که از جوش نیفتد، نمک

رشته پلو با برنج قهوه ای کاملا گیاهی

مواد لازم:                                                         

برنج قهوه‌ای                                                 1 پیمانه 

رشته پلویی محلی                                         3 پیمانه

پیاز خرد شده                                                1 عدد

نمک دریا                                                      1 قاشق مربا خوری

روغن کنجد یا زیتون یا محلی                             6 قاشق   

خلال پسته که کمی برشته شده                       2 تا 3 قاشق

روش پخت:

رشته را بدون روغن کمی تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ دهد. برنج قهوه‌ای را با 5 پیمانه آب جوش روی حرارت  بسیار ملایم بار گذاشته بهتر است شعله پخش کن هم زیر دیگ قرار دهیم و مراقب باشیم حرارت فقط در حدی باشد که از جوش نیفتد، نمک و پیاز را نیز اضافه کرده وقتی برنج پخت و آب کمی باقی ماند رشته و روغن را اضافه کرده به آرامی مخلوط می‌کنیم.ده دقیقه بعد برنج را دم کرده و بعد از دم کشیدن در ظرف مناسب می‌کشیم و مقداری خلال بادام روی آن می‌پاشیم.   

مزاج غذا:

برنج قهوه‌ای:                             رشته محلی:            

پیاز ، نمک، روغن:کرم و خشک       بادام: گرم و خشک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.