تاس کباب گیاهی خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی


تاس کباب گیاهی

مولد لازم :

بادمجان با پوست حلقه شده                                 1عدد

هویج متوسط حلقه شده                                      1 عدد

کدو خورشتی حلقه شده                                      1 عدد

گوجه فرنگی محلی رنده شده3 عدد  یا رب آفتابی         1 قاشق غذا خوری              

پیاز نصف شده                                                   2 عدد

سیر                                                                2 حبه

روغن کنجد یا زیتون                                              3 قاشق

آویشن                                                             1/2 قاشق چایخوری 

زرچوبه، نمک، فلفل سیاه و قرمز                             کمی

روش پخت:

هویج و پیاز را با 2 پیمانه آب در ظرف مسی روی حرارت ملایم بار می‌گذاریم بعد از پختن بادمجان ، کدو و گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا بپزد و آب آن کم شود، حالا نوبت ادویه و نمک و روغن است. ده دقیقه بعد غذا را در ظرف مناسبی بکشید و میل کنید.

مزاج غذا:

بادمجان، هویج، پیاز، سیر: گرم و خشک

کدو ، گوجه فرنگی: سرد و تر              

روغن کنجد یا زیتون، آویشن، زرچوبه، نمک، فلفل سیاه و قرمز: گرم و خشک

نکته:

استفاده از گوجه فرنگی یا رب اختیاری است. رب انار هم مزه خوبی به این غذا می‌دهد من 1/5 ق شیره انگور و کمی روغن حیوانی یا کره محلی به این غذا اضافه کردم که مزه فوق العاده ای داشت .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.