مولد لازم :
بادمجان با پوست حلقه شده 1عدد
هویج متوسط حلقه شده 1 عدد
کدو خورشتی حلقه شده 1 عدد
گوجه فرنگی محلی رنده شده3 عدد یا رب آفتابی 1 قاشق غذا خوری
پیاز نصف شده 2 عدد
سیر 2 حبه
روغن کنجد یا زیتون 3 قاشق
آویشن 1/2 قاشق چایخوری
زرچوبه، نمک، فلفل سیاه و قرمز کمی
روش پخت:
هویج و پیاز را با 2 پیمانه آب در ظرف مسی روی حرارت ملایم بار میگذاریم بعد از پختن بادمجان ، کدو و گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و منتظر میمانیم تا بپزد و آب آن کم شود، حالا نوبت ادویه و نمک و روغن است. ده دقیقه بعد غذا را در ظرف مناسبی بکشید و میل کنید.
مزاج غذا:
بادمجان، هویج، پیاز، سیر: گرم و خشک
کدو ، گوجه فرنگی: سرد و تر
روغن کنجد یا زیتون، آویشن، زرچوبه، نمک، فلفل سیاه و قرمز: گرم و خشک
نکته:
استفاده از گوجه فرنگی یا رب اختیاری است. رب انار هم مزه خوبی به این غذا میدهد من 1/5 ق شیره انگور و کمی روغن حیوانی یا کره محلی به این غذا اضافه کردم که مزه فوق العاده ای داشت .