روش پخت برنج قهوه‌ای خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی


روش پخت برنج قهوه‌ای

مواد لازم:

برنج قهوه‌ای                                           3 پیمانه

نمک دریا                                                 کمی

روغن زیتون یا کنجد                                   4 قاشق

آب                                                         6 پیمانه

روش پخت:

برنج را یک بار شسته با آب روی حرارت بسیار ملایم بار می‌گذاریم. یکی دوبار مزه می‌کنیم هروقت حس کردیم مغز پخت شده روغن اضافه کرده و دم می‌کنیم. اگر دانه ها هنوز نپخته ولی آب هم ندارد کمی آب اضافه میکنیم و باز هم اجازه میدهیم مغز پخت شود .با کمی دقت میتوانیم برنج بسیار دون و مغز پختی بپزیم .

نکته طلایی برای پخت برنج قهوه ای:

اگر پوست دوم برنج قهوه ای را جدا کنند برنج سفیدی که می شناسید به دست می آید.

 موقع پختن برنج قهوه ای فرض کنید نوعی از حبوبات را می پزید که زمان پخت اش شبیه مثلا لوبیا چشم بلبلی است. پس به هوای برنج معمولی نباشید.

و به این نکات توجه کنید:

1.تقریبا برای هر 1 پیمانه برنج 2 پیمانه آب بریزید

2. برنج را شب خیس کنید.

3. وقتی برنج جوش آمد حرارت را خیلی کم کرده و اجازه دهید به آرامی مغز پخت شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.