ماهی شیــــر با سس مخصوص خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی

 ماهی شیــــر


با سس مخصوص

مواد لازم:

ماهی شیر                                                500 گرم

مغز گردو خرد شده                                      1/2 پیمانه

سیر خرد شده                                           6 حبه

پیاز خرد شده                                             2 عدد

شوید خرد شده                                          3 قاشق

رب انار                                                      3 قاشق

زعفران ساییده                                           1 قاشق چایخوری صاف

نمک دریا، فلفل سیاه، هل                            کمی 

روغن زیتون                                                 6 قاشق

روش پخت:

ماهی را تمیز شسته  به قطعات حدود 10 سانتیمتری می‌بریم. پیاز ، روغن، زعفران، فلفل، گردو، سیر، شوید، هل و نمک را مخلوط کرده ماهی را لابه‌لای آن قرار میدهیم حدود نیم ساعت بعد ماهی را در ظرف مسی چیده ، رب انار را با 3 قاشق آب کمی رقیق می ‌کنیم و روی  ماهی اضافه کرده با حرارت بسیار کم می‌گذاریم مغز پخت شود حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه طول می‌کشد تا ماهی و سس آن پخته شود.

مزاج غذا:

ماهی، رب انار: سرد و تر   گردو، سیر، پیاز، شوید، زعفران، نمک، روغن زیتون، فلفل سیاه، هل: گرم و خشک

ماهی بسیار سرد و تر است ولی با استفاده از مواد مختلف سس تا حدی سردی ماهی را معتدل می‌کنیم.



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.