مواد لازم:
ماهی شیر 500 گرم
مغز گردو خرد شده 1/2 پیمانه
سیر خرد شده 6 حبه
پیاز خرد شده 2 عدد
شوید خرد شده 3 قاشق
رب انار 3 قاشق
زعفران ساییده 1 قاشق چایخوری صاف
نمک دریا، فلفل سیاه، هل کمی
روغن زیتون 6 قاشق
روش پخت:
ماهی را تمیز شسته به قطعات حدود 10 سانتیمتری میبریم. پیاز ، روغن، زعفران، فلفل، گردو، سیر، شوید، هل و نمک را مخلوط کرده ماهی را لابهلای آن قرار میدهیم حدود نیم ساعت بعد ماهی را در ظرف مسی چیده ، رب انار را با 3 قاشق آب کمی رقیق می کنیم و روی ماهی اضافه کرده با حرارت بسیار کم میگذاریم مغز پخت شود حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه طول میکشد تا ماهی و سس آن پخته شود.
مزاج غذا:
ماهی، رب انار: سرد و تر گردو، سیر، پیاز، شوید، زعفران، نمک، روغن زیتون، فلفل سیاه، هل: گرم و خشک
ماهی بسیار سرد و تر است ولی با استفاده از مواد مختلف سس تا حدی سردی ماهی را معتدل میکنیم.