مواد لازم :
هویج شسته حلقه شده 2 عدد
پیاز درشت دو نیم شده 3 عدد
سیب زمینی بزرگ 4 قاج شده 2 عدد
گوجه فرنگی رنده شده 3 عدد
نمک دریا 1 ق مرباخوری صاف
فلفل سیاه و قرمز، زرچوبه کمی
روغن حیوانی محلی 4 قاشق
روش پخت:
در ظرفی مسی به صورت طبقهای به ترتیب ابتدا پیاز و بعد هویج را چیده 1 پیمانه آب اضافه کرده میگذاریم با حرارت ملایم بپزد،حالا سیب زمینی گوجه فرنگی و نمک و ادویه و روغن را اضافه میکنیم،حدود 45 دقیقه روی شعله بماند. بعداز پخت غذا در ظرف مناسب میکشیم و نوش جان میکنیم .
این غذا باید کمی آبدار باشد .
مزاج:
هویج، پیازنمک، دریا،ادویه زعفران: گرم و خشک سیب زمینی،گوجه فرنگی: سرد و تر