تاس کباب گیاهی خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی

تاس کباب گیاهی

مواد لازم :

هویج شسته حلقه شده                         2 عدد

پیاز درشت دو نیم شده                             3 عدد          

سیب زمینی بزرگ 4 قاج شده                   2 عدد

گوجه فرنگی رنده شده                             3 عدد                            

نمک دریا                                                1 ق مرباخوری صاف

فلفل سیاه و قرمز، زرچوبه                         کمی

روغن حیوانی محلی                                 4 قاشق

روش پخت:

در ظرفی مسی به صورت طبقه‌ای به ترتیب ابتدا پیاز و بعد هویج را چیده 1 پیمانه آب اضافه کرده می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد،حالا سیب زمینی گوجه فرنگی و نمک و ادویه و روغن را اضافه می‌کنیم،حدود 45 دقیقه روی شعله بماند.  بعداز پخت غذا در ظرف مناسب می‌کشیم و نوش جان می‌کنیم .

این غذا باید کمی آبدار باشد .

مزاج:

هویج، پیازنمک، دریا،ادویه زعفران: گرم و خشک                    سیب زمینی،گوجه فرنگی: سرد و تر 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.