باز هم خوراک گیاهی
مواد لازم :
کدو 3 عدد
هویج 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد
لوبیا سبز برش داده شده 100 گرم
فلفل دلمه 2 عدد
پیاز حلقه شده 1 عدد
سیرخرد شده 1 حبه
زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری
دارجین ،فلفل سیاه و قرمز،میخک ،هل، از هر کدام خیلی کم
زرچوبه ،زعفران ،پودر دانه گشنیز ، پودر بادیون از هر کدام نوک چاقو
رب گوجه فرنگی خونگی 3 قاشق
نمک دریا 1 قاشق مربا خوری
روغن زیتون 5 قاشق
طرز تهیه :
هویج ، سیب زمینی ، لوبیا سبز ، فلفل دلمه و کدو را به قطعات و شکل دلخواه برش داده و در ظرف مسی به ترتیب هویج لوبیا سبز و کدو را چیده و روی آن پیاز و سیر را ریخته با 3 پیمانه آب بار میگذاریم .بعد از 45 دقیقه سیب زمینی را اضافه میکنیم .
بعد از پخت سیب زمینی فلفل دلمه و کلیه ادویه و نمک و روغن و رب گوجه و زنجبیل تازه را اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم جابیفتد در این مرحله بهتر است در حدی که رنگ فلفل تیره شد بعد آن 2 تا 3 دقیقه بیشتر حرارت ندهیم .این غذا نیاز نیست آبدار باسد بلکه در حد سس رقیق باشد کافی است .
در صورت نمایل 2 قاشق کره محلی اضافه کرده در ظرف مناسبی چیده و با نان میل کنید .
نوش جان
مزاج غذا :
کدو ، سیب زمینی : سرد و تر نمک دریا ،روغن زیتون: گرم و خشک
لوبیا سبز :
پیاز ،سیر : گرم و خشک زنجبیل تازه :گرم خشک
همه ادویه این غذا بجز گشنیز : گرم و خشک فلفل دلمه :گرم و تر
دانه گشنیز ، رب گوجه فرنگی خونگی : سرد و تر هویج :گرم