مواد لازم :
لوبیا چیتی پخته شده 2 پیمانه
خیار شور رنده شده 1 پیمانه
رشته پلویی آبکش شده 3 پیمانه
روغن زیتون 3 قاشق
پودر سیر کمی
جوز هندی ساییده کمی
آویشن کمی
نمک دریا کمی
روش پخت :
لوبیا که کاملا پخته و آبش به خوردش رفته با زشته ها و خیار شور و ادویه مخلوط کرده و نمک آنرا تنظیم میکنیم در ظرف را بسته و 1 ساعت داخل یخجال میگذاریم و سپس در ظرف مناسبی کشیده به سلیقه خود تزیین می کنیم .
نوش جون
مزاج غذا :
لوبیا چیتی ،رشته پلویی :گرم و خشک
خیار شور:
پودر سیر ،جوز هندی ،آویشن ،نمک دریا :گرم و خشک
روغن زیتون : گرم و خشک
مجموعا این غذا گرم و خشک است .