مواد لازم :
بادمجان سفید 4 عدد
گوشت شتر یا گوسفند چرخ شده 300 گرم
گوجه فرنگی خرد شده 4عدد
فلفل دلمه خلال درشت
2 عدد
خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی
پیاز رنده شده 2عدد
روغن زیتون ،کنجد یا حیوانی 4 قاشق
فلفل سیاه و قرمز و زرچوبه کمی
جوز هندی پودر شده کمی
لیموترش تازه 3 عدد
نمک دریا 1 ق چایخوری
روش پخت :
ابتدا بادمجان که دم آنرا تمیز کرده ایم همراه با کلاهک شسته از درازا 2 نیم کرده و همراه با گوجه فرنگی و نیمی از پیاز و 1 لیوان آب در ظرفی مسی ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم .
گوشت و بقیه پیاز را باکمی نمک مخلوط کرده و به شکل کوفته های ریزی درآورده کنار میگذاریم
کلاهک فلفل دلمه و دانه های آن را جدا کرده و به شکل خلال های درشت میبریم .
بعد از حدود یک ساعت ادویه را اضافه میکنیم وبعد از 10 دقیقه نک و روغن را هم داخل غذا ریخته و 5 دقیقه بعد خلال های فلفل را اضافه میکنیم وبعد از اینکه فلفل ها تغییر رنگ دادند حدود 2 دقیقه در حدی که فلفل کمی نرم شود مهلت داده و بعد شعله را خاموش میکنیم .
نکته : فلفل دلمه اگر مدت زیادی بعد از نرم شدن روی شعله بماند مزه نسبتا تلخی پیدا میکند که شاید برای همه خوشایند نباشد .
نوش جون
مزاج غذا :
بادمجان :گرم و خشک گوشت شتر :گرم و خشک
گوجه فرنگی و لیمو ترش : سرد و تر گوشت گوسفند :گرم و تر
فلفل دلمه، پیاز ، روغن ، نمک و ادویه : گرم و خشک