خورش بادمجان سفید خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی


 خورش  بادمجان  سفید   

مواد لازم :

بادمجان سفید                                               4 عدد

گوشت شتر یا گوسفند چرخ شده                      300 گرم

گوجه فرنگی خرد شده                                 4عدد

فلفل دلمه خلال درشت                                 2 عدد
خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی

پیاز رنده شده                                             2عدد

روغن زیتون ،کنجد یا حیوانی                        4 قاشق

فلفل سیاه و قرمز و زرچوبه                           کمی

جوز هندی پودر شده                                    کمی

لیموترش تازه                                            3 عدد

نمک دریا                                                 1 ق چایخوری

روش پخت :

          ابتدا بادمجان که دم آنرا تمیز کرده ایم همراه با کلاهک شسته از درازا 2 نیم کرده و همراه با گوجه فرنگی و نیمی از پیاز و 1 لیوان آب در ظرفی مسی ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم .

          گوشت و بقیه پیاز را باکمی نمک مخلوط کرده و به شکل کوفته های ریزی درآورده کنار میگذاریم

کلاهک فلفل دلمه و دانه های آن را جدا کرده و به شکل خلال های درشت میبریم .

بعد از حدود یک ساعت ادویه را اضافه میکنیم وبعد از 10 دقیقه نک و روغن را هم داخل غذا ریخته و 5    دقیقه بعد خلال های فلفل را اضافه میکنیم وبعد از اینکه فلفل ها تغییر رنگ دادند حدود 2 دقیقه در حدی که فلفل کمی نرم شود مهلت داده و بعد شعله را خاموش میکنیم .

نکته : فلفل دلمه اگر مدت زیادی بعد از نرم شدن روی شعله بماند مزه  نسبتا تلخی پیدا میکند که شاید برای همه خوشایند نباشد

نوش جون

مزاج غذا :

بادمجان :گرم و خشک                              گوشت شتر :گرم و خشک               

گوجه فرنگی و لیمو ترش : سرد و تر           گوشت گوسفند :گرم و تر                                                   

فلفل دلمه، پیاز ، روغن ، نمک و ادویه : گرم و خشک 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.