دلمه فلفل و بادمجان دلمه ای خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی


دلمه فلفل و بادمجان دلمه ای

مواد لازم :

گوشت پرخ شده شتر یا گوسفند                       300 گرم

برنج نیم پز شده                                             4 پیمانه

لپه پخته شده                                               1 پیمانه

تره ،جعفری،شوید، مرزه وگشنیز ساتوری              جمعا 250 گرم    

فلفل دلمه ای سالم و یک اندازه                         4 عدد

بادمجان دلمه ای سالم و.یک اندازه                     4 عدد

گوجه فرنگی درشت و یک اندازه                         4 عدد

پیاز رنده شده                                               3 عدد بزرگ

سیر رنده شده                                              6 حبه

نمک دریا                                                      دلخواه

فلفل سیاه و قرمز                                           1 ق چایخوری

زعفران                                                         کمی

پودر گوجه فرنگی یا گوجه رنده شده                     4 عدد

 روش پخت :

گوشت و نیمی از پیاز را با کمی فلفل  20دقیقه میگذاریم بماند  و سپس با 2 قاشق آب روی شعله کم  میگذاریم بپزد.وقتی از پخت گوشت مطمئن شدیم سبزی و ادویه و نمک را اضافه میکنیم و میگذاریم

دلمه

 سر فلفل دلمه و بادمجان و گوجه فرنگی را به دقت بریده وکنار گذاشته و داخل آنها را با احتیاط خالی میکنیم و مراقبیم  که پاره و سوراخ نشود .

برنج و لپه پخته و گوشت و سبزی را با هم کاملا مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و زعفران را اضافه کرده و داخل فلفل و بادمجان و گوجه ها را پر کرده و درب تک تک آنها را میگذاریم  و یکی یکی داخل دیگ مسی میچینیم

سس دلمه :

حالا نوبت سس این دلمه است

بقیه پیاز رنده شده  به اضافه سیر  و اضافه گوجه هایی که از خالی کردن گوجه ها مانده و نمک –فلفل و زرچوبه و زعفران و 3 قاشق  رب گوجه یا پودر گوجه فرنگی را که با  2 لیوان آبجوش حل کرده  به آرامی داخل دیگ ریخنه  در دیگ را بسته و با حرارت کم میگذاریم حدود 45 دقیقه بپزد .

                                                                                                                                              نوش جون

مزاج غذا :

گوشت شتر : گرم و خشک                      گشنیز و گوجه فرنگی :سرد               

بقیه سبزی ها :گرم                               فلفل دلمه و بادمجان :گرم

سیر و پیازونمک و ادویه: گرم و خشک        روغن کنجد یا زیتون : گرم و خشک

برنج :سرد                                         لپه :گرم و خشک

مجموعا مزاج این غذا نسبتا گرم است .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.