مواد لازم :
زرده تخم مرغ محلی سالم 3عدد
روغن زیتون یا کنجد غیر کارخونه ای 1 لیوان
سرکه خونگی 3 تا 5 قاشق
نمک کمی
فلفل سیاه و قرمز کمی
پودر نبات 2 قاشق
روش تهیه :
زرده را در ظرف مخلوط کن ریخته کاملاً هم می زنیم تا بوی خامی آن از بین برود بعد از آن سرکه را اضافه کرده و باز مخلوط کن را روشن می کنیم بعد از چند دور نمک و فلفل و نبات را اضافه کرده و بعد از آن در حالیکه دستگاه روشن است روغن را خیلی به تدریج و با حوصله به تخم مرغ اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم.
توجه
کنید در صورتیکه سس شما رقیق بود مقداری روغن اضافه کنید تا سفت شود و
چنانچه خیلی غلیظ بود مقداری سرکه اضافه می کنید تا کمی رقیق تر شود