مواد لازم :
کدو سبز تازه قلمی 1 کیلو
گوجه نیم کیلو
روغن گیاهی سالم(زیتون یا کنجد) 6 قاشق
تخم گشنیز نصف ق چایخوری
دارچین ، زنجبیل ، زرچوبه کمی
آبغوره نصف پیمانه
روش پخت :
کدو را تمیز شسته و به قطعات متوسط خرد کرده با پیاز خرد شده میگذاریم روی حرارت ملایم بپزد . گوجه فرنگی را داخل خردکن سبزی ریخته و بعد از نیم ساعت همراه با ادویه ، نمک و روغن روی کدو میریزیم . بعد از پخت کامل ، آبغوره را هم اضافه کرده 5و دقیقه بعد شعله را خاموش کرده غذا را در ظرف نسبتا گودی میکیم و با حلقه های پیاز ، گوجه فرنگی و خیار شور تزیین میکنیم .
نوش جان
مزاج غذا :
کدو و گوجه فرنگی: سرد و تر
روغن ،نمک و ادویه : کرم و خشک
مجموعا این غذا سرد و تر است که با ادویه تا حدودی معتدل میشود