|
پوره کدو سبز |
مواد لازم :
کدوی سبز بزرگ حدود نیم کیلو 1 عدد
پیاز درشت خرد شده 1 عدد
سیر خردشده 1 بوتهروغن زیتون 5 قاشق
زعفران کمی
زرچوبه کمی
رزماری پودر شده کمی
نمک دریا مقدار لازم
کشک سائیده خونگی در صورت علاقه 1 پیمانه
روش تهیه :
کدو را پوست گرفته ، قطعه قطعه کرده ، با سیر و پیاز و 1 پیمانه آب در ظرف مسی روی حرارت ملایم میگذاریم بعد از اینکه نرم شد ادویه ، نمک و روغن را اضافه میکنیم و 10 دقیقه دوباره روی حرارت میگذاریم شعله را خاموش کرده با گوشکوب برقی مواد را له می کنیم و غذا را در ظرف نیمه گود مناسبی کشیده و روی آنرا با زرشک و جعفری تازه تزئین می کنیم .
در صورت نیاز و علاقه میتوانید این غذا را بامقداری کشک سائیده خونگی تزیین و میل کنید .
مزاج غذا :
کدو :سرد و تر سیر و پیاز و ادویه و نمک و روعن : گرم و خشک
کشک گوسفندی : گرم
مجموعا این غذا معتدل میشود.