کته گوجه خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی


 کته گوجه


این یه غذای ساده و دم دستیه که خیلی خوشمزه و  کم دردسر و کم هزینه است  و اگه گوجه سالم گیرتون اومد و به گوجه فرنگی حساسیت ندارین میتونین این کته رو بپزبن و لذت ببرین .

مواد لازم :

برنج ایرانی                                          3 پیمانه

گوجه فرنگی محلی سالم                        6 عدد

پیازخرد شده                                        1 عدد

روغن زیتون                                           10 قاشق

نمک دریا :                                            1 قاشق

روش پخت :

گوجه ها را تمیز شسته ، قسمت زرد بالای گوجه فرنگی را کاملا عمقی با نوک چاقو بگیرید و دور بیندازید .گوجه فرنگی ها را (در صورت تمایل پوست بگیرید)  رنده کرده و باپیاز و روغن و نمک میگذاریم کمی بپزد و آب بیندازد .حالا برنج شسته را هم اضافه کرده و آب برنج را اندازه میکنیم و به روش کته میپزیم و بعد کته را دم کرده و نوش جان میکنیم .

مزاج غذا :

برنج : سرد و خشک         گوجه فرنگی : سرد و تر

پیاز و نمک و روغن زیتون : گرم و خشک 

مجموعا طبع  این غذا سرد است و بهتر است در کنار آن از مواد غذایی گرم استفاده کنید


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.