این یه غذای ساده و دم دستیه که خیلی خوشمزه و کم دردسر و کم هزینه است و اگه گوجه سالم گیرتون اومد و به گوجه فرنگی حساسیت ندارین میتونین این کته رو بپزبن و لذت ببرین .
مواد لازم :
برنج ایرانی 3 پیمانه
گوجه فرنگی محلی سالم 6 عدد
پیازخرد شده 1 عدد
روغن زیتون 10 قاشق
نمک دریا : 1 قاشق
روش پخت :
گوجه ها را تمیز شسته ، قسمت زرد بالای گوجه فرنگی را کاملا عمقی با نوک چاقو بگیرید و دور بیندازید .گوجه فرنگی ها را (در صورت تمایل پوست بگیرید) رنده کرده و باپیاز و روغن و نمک میگذاریم کمی بپزد و آب بیندازد .حالا برنج شسته را هم اضافه کرده و آب برنج را اندازه میکنیم و به روش کته میپزیم و بعد کته را دم کرده و نوش جان میکنیم .
مزاج غذا :
برنج : سرد و خشک گوجه فرنگی : سرد و تر
پیاز و نمک و روغن زیتون : گرم و خشک
مجموعا طبع این غذا سرد است و بهتر است در کنار آن از مواد غذایی گرم استفاده کنید