عدس پلو خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی


عدس پلو    


مواد لازم :

عدس پاک شده                                                  1پیمانه

برنج سفید ایرانی                                                 1 و نیم پیمانه

برنج قهوه ای                                                      نیم پیمانه

پیاز خرد شده                                                     1 عدد درشت

روغن زیتون یا کنجد غیر کار خونه ای                          10 قاشق

دارچین                                                             1 قاشق مرباخوری 

نمک دریا                                                            1 قاشق

زعفران ساییده آبکرده                                             1 قاشق

کشمش پلویی تمیز شده و شسته                             5 قاشق

روش پخت :

عدس را شسته و با آب سرد در دیگ مسی بار میگذاریم برنج قهوه ای را هم در این مرحله اضافه میکنیم و بعد از جوش آمدن کف آن را میگیریم .بعد از پختن عدس ،نمک و  برنج سفید  را که پاک کرده و شسته ایم نیز اضافه میکنیم آب آنرا اندازه کرده (حدود 4 پیمانه معمولا کافی است )و بعد از جوش آمدن کف روی آن را  هم میگیریم  و پیاز را هم اضافه کرده  میگذاریم به روش کته بپزد  .

در حین پخت 2 تا 3 بار به آرامی برنج را به هم میزنیم  و روغن را نیز اضافه میکنیم .وقتی آب آن خشک و آماده دم کردن شد  یک سمت قابلمه را کمی گود کرده کشمش ها را در آن قسمت گذاشته و روی آن را با برنج می پوشانیم و برنج را دم میکنیم  .

کشمش ها را خارج کرده جدا می کنیم . برنج را در ظرفی مناسب کشیده  زعفران را با برنج مخلوط کرده کنار میگذاریم و دارچین پودر و زعفران را روی غذا ریخته کشمش را هم روی آن ریخته نوش جان میکنیم .  

توجه : در صورتی که مزه شیرین کشمش را دوست ندترید میتوانید این غذا را بدون کشمش بپزید .

                                مزاج غذا :

برنج :  سرد و خشک              عدس : سرد و خشک

پیاز و نمک و ادویه :  گرم و خشک               

کشمش :  گرم و تر           روغن کنجد یا زیتون : گرم و خشکاین غذا سرد و خشک است

ولی  مجموعا با اضافه کردن ادوه و کشمش وسردی آن تا حد زیادی جبران میکند

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.