خورش آلو اسفنــــاج خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی


یه خورش مجلسی

          خورش آلو اسفنــــاج

مواد لازم :

گوشت گوسفندی شسته و قطعه شده                350 گرم

اسفناج با ساقه شسته و خرد شده                    750 گرم         

آلو بخارا                                                       15 تا 20 عدد

گردو خرد شده (نه پودر )                                  نیم لیوان

پیازخرد شده                                                 1 عدد

روغن زیتون یا کنجد                                          6 قاشق

نمک کامل دریا                                                نصف قاشق چایخوری

شیره انگور یا عسل                                          کمی

لیمو ترش تازه                                                 2-3 عدد

زرچوبه ،زعفران،دارچین،فلفل سیاه و قرمز               دلخواه

روش پخت:

گوشت رو با پیاز و کمی زعفران مخلوط کرده در ظرف در داری  داخل یخچال میذاریم به مدت نیم ساعت بمونه .آلو رو شسته و باکمی آب ولرم خیس میکنیم .حالا گوشت  رو داخل دیگ مسی یا دیزی سنگی یا ظرف چدنی اصل قرار داده با 3 لیوان آب روی حرارت میذاریم وقتی جوش اومد کف اونو دور میریزیم ،گردو رو اضافه کرده و میذاریم با حرارت ملایم حدود 2/5 تا 3 ساعت بپزه .حالا اسفناج رو روی گوشت ریخته حدود نیم ساعت بپزه و بعد ْو و ادویه رو اضافه میکنیم و بعد 10 دقیقه نمک و دوغن رو هم اضافه کرده و مزه غذا رو می چشیم مزه ترش و شیرینی داره که اگه شیرین تر میخواین عسل یا شیره انگور و اگه ترش تر میخواین آب لیموترش اضافه کنین و لذت ببرین .تنظیم ترشی و شیرینر آخرین مرحله است  

نوش جون

مزاج غذا :

گوشت گوسفند : گرم و تر                       اسفناج :سرد و تر

آلو بخارا :سرد و تر      پیاز و ادویه : گرم و خشک

مجموعا این غذا سرد و تر هست




نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.