مواد لازم :
گوشت گوسفندی شسته و قطعه شده 350 گرم
اسفناج با ساقه شسته و خرد شده 750 گرم
آلو بخارا 15 تا 20 عدد
گردو خرد شده (نه پودر ) نیم لیوان
پیازخرد شده 1 عدد
روغن زیتون یا کنجد 6 قاشق
نمک کامل دریا نصف قاشق چایخوری
شیره انگور یا عسل کمی
لیمو ترش تازه 2-3 عدد
زرچوبه ،زعفران،دارچین،فلفل سیاه و قرمز دلخواه
روش پخت:
گوشت رو با پیاز و کمی زعفران مخلوط کرده در ظرف در داری داخل یخچال میذاریم به مدت نیم ساعت بمونه .آلو رو شسته و باکمی آب ولرم خیس میکنیم .حالا گوشت رو داخل دیگ مسی یا دیزی سنگی یا ظرف چدنی اصل قرار داده با 3 لیوان آب روی حرارت میذاریم وقتی جوش اومد کف اونو دور میریزیم ،گردو رو اضافه کرده و میذاریم با حرارت ملایم حدود 2/5 تا 3 ساعت بپزه .حالا اسفناج رو روی گوشت ریخته حدود نیم ساعت بپزه و بعد ْو و ادویه رو اضافه میکنیم و بعد 10 دقیقه نمک و دوغن رو هم اضافه کرده و مزه غذا رو می چشیم مزه ترش و شیرینی داره که اگه شیرین تر میخواین عسل یا شیره انگور و اگه ترش تر میخواین آب لیموترش اضافه کنین و لذت ببرین .تنظیم ترشی و شیرینر آخرین مرحله است
نوش جون
مزاج غذا :
گوشت گوسفند : گرم و تر اسفناج :سرد و تر
آلو بخارا :سرد و تر پیاز و ادویه : گرم و خشک
مجموعا این غذا سرد و تر هست