عزیزان میخوام دستور یک پلوی مخلوط خوشمزه که ابتکار خودمه
واستون بنویسم
مواد لازم :
برنج ایرونی نیم پز 2/5 پ
لپه پخته 0/5 پ
سبزیجات معطر(شوید ،مرزه،جعفری،گشنیزو.... ) خشک 3 ق
برگ تازه مو(مخصوص دلمه) 25 عدد
گوشت چرخ شده گوسفند یا شتر 150 گرم
پیاز رنده شده متوسط 2 عدد
روغن کنجد یازیتون 1/3 پ
زرچوبه فلفل و سایر ادویه دلخواه کمی
نمک دریا دلخواه
روش پخت :
برنج رو با مقداری آب نیم پز کرده طوری که آبش به خورد خودش بره .گوشت و پیاز رو که نیم ساعت قبل مخلوط و کنار گذاشتیم روی حرارت ملایم می ذاریم روغن رو اضافه می کنیم تا به آرامی نرم و پخته بشه ولی سرخ نشه اواخر پخت ادویه سبزی و نمک رو هم اضافه می کنیم وقتی کاملا نرم شدن برگ مو که کاملا شسته با قیچی خرد کردیم به مخلوط گوشت اضافه می کنیم، کمی هم می زنیم تا کاملا رنگش عوض بشه .
حالا این مواد رو به برنج و لپه اضافه کرده مخلوط کرده و توی یه دیگ مسی دم می کنیم . بعد از دم در ظرف مناسبی گشیده تزیین کرده با سس مخصوص میل می کنین
نوش جون
مواد سس
سرکه خانگی 3 ق
شیره انگور 1/3 پ
مواد رو مخلوط کرده می ذاریم یه جوش بخوره و توی ظرف مخصوص سس می ریزیم
مزاج : برنج : سرد و خشک گوشت گوسفند : گرم و تر لپه : گرم و خشک
سبزیجات و ادویه : گرم سرکه : سرد و خشک شیره : گرم و تر
مجموعا مزاج این غذا گرم است .