تقدیم به اونایی که تصمیم گرفتن دیگه ماکارونی نخورن و عزیزانی که مدتهاست ماکارونی نمی خورن به دلیل مضراتی که واسه سلامتی شون داره
مواد لازم:
رشته پلویی سنتی 4 پیمانه
گوشت گوسفندی چرخ شده 250 گرم
برنج ایرانی 1 پیمانه
فلفل سبز دلمه متوسط 2 عدد
پیاز بزرگ رنده شده 1عدد
نمک دریا کمی
فلفل قرمز و سیاه کمی
زرچوبه و زعفران کمی
روغن کنجد نیم پیمانه
آبغوره یک سوم پیمانه یا پودر گوجه فرنگی 2 قاشق
روش پخت :
رشته ها رو داخل فر یا توستر ویا تابه برشته کنید تا رنگ آن کمی برگردد.
گوشت رو با پیاز و نمک و فلفل و زرچوبه و زعفرون مخلوط و ورز داده نیم ساعت بمونه .بعد با روغن کنجد و آبغوره می ذاریم آروم توی تابه مسی بپزه .
8 لیوان آب رو تو دیگ مسی جوش آورده ، 2 ق نمک و 1 ق زرچوبه اضافه کرده ،رشته ها رو اضافه می کنیم و می ذاریم یه جوش کوچولو بخوره تا کمی نرم بشه و آبکش می کنیم. برنج رو هم جدا گانه آبکش می کنیم فلفل دلمه رو خرد کرده داخل گوشت می ریزیم و می ذاریم کمی بپزه تا فقط رنگ اون عوض بشه
توجه : فلفل دلمه اگه زیاد بپزه مزه اش به تلخی میزنه . کمی روغن و اگه خواستین کمی نون ته دیگ گذاشته حالا ماکارونی و برنج رو لایه لایه تو دیگ ریخته و روش مایه گوشت رو ریخته دم می کنیم بعد از پخت با سبزی جات تازه و حلقه های خیار شور تزیین می کنیم .
نوش جون . . .
مزاج غذا :
گوشت گوسفند : گرم و تر رشته : گرم و تر فلفل سبز : گرم و خشک برنج : سرد و خشک
مجموعا این غذا گرم است .