ماکارونی ایرونی (سالاد رشته) خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی


ماکارونی ایرونی (سالاد رشته)

تقدیم  به اونایی که تصمیم گرفتن دیگه ماکارونی نخورن و عزیزانی که مدتهاست ماکارونی نمی خورن به دلیل مضراتی که واسه سلامتی شون داره 

مواد لازم:

رشته پلویی سنتی                                     4 پیمانه

گوشت گوسفندی چرخ شده                          250 گرم

برنج ایرانی                                                1 پیمانه

فلفل سبز دلمه متوسط                                 2 عدد

پیاز بزرگ  رنده شده                                     1عدد

نمک دریا                                                    کمی

فلفل قرمز و سیاه                                         کمی

زرچوبه و زعفران                                            کمی

روغن کنجد                                                  نیم پیمانه  

آبغوره  یک سوم پیمانه یا پودر گوجه فرنگی            2 قاشق

روش پخت : 

رشته ها رو داخل فر یا توستر ویا تابه  برشته کنید تا رنگ آن کمی برگردد.   

گوشت رو با پیاز و نمک و فلفل و زرچوبه و زعفرون مخلوط و ورز داده نیم ساعت بمونه .بعد با روغن کنجد و آبغوره می ذاریم آروم توی تابه مسی بپزه .

8 لیوان آب رو  تو دیگ مسی جوش آورده ، 2 ق نمک  و 1 ق زرچوبه اضافه کرده ،رشته ها رو اضافه می کنیم و می ذاریم یه جوش کوچولو بخوره تا کمی نرم بشه   و آبکش می کنیم. برنج رو هم جدا گانه آبکش می کنیم  فلفل دلمه رو خرد کرده داخل گوشت می ریزیم و می ذاریم کمی بپزه تا فقط رنگ اون عوض بشه

توجه : فلفل دلمه اگه زیاد بپزه مزه اش به تلخی میزنه . کمی روغن و اگه خواستین کمی نون ته دیگ گذاشته حالا ماکارونی و برنج رو لایه لایه تو دیگ ریخته و روش مایه گوشت رو ریخته دم می کنیم  بعد از پخت با سبزی جات تازه و حلقه های خیار شور تزیین می کنیم .

نوش جون . . .

  مزاج غذا :

گوشت گوسفند : گرم و تر      رشته : گرم و تر       فلفل سبز : گرم و خشک     برنج  : سرد و خشک  

مجموعا این غذا گرم است .             

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.