مواد لازم :
گوشت بی استخوان با کمی چربی 300 گرم
برنج 1 لیوان
لپه 1 لیوان
تخم مرغ رسمی (محلی) 1 عدد
مرزه خشک 2 قاشق
آلو بخارا شسته شده 20 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
پیاز چه خرد شده نیم پیمانه
نمک 1 قاشق
روغن زیتون یا کنجد 6 قاشق
روش پخت :
برنج و همینطور لپه رو به مدت 4 ساعت خیس می کنیم .پیاز ها رو رنده می کنیم .برنج و لپه خیس خورده رو با چرخ گوشت یا خورد کن چرخ می کنیم
گوشت رو هم 2 بار کاملا" چرخ کرده به پیاز وبرنج و لپه چرخ شده اضافه کرده ، تخم مرغ رو هم روش می شکنیم نمک و مرزه رو هم اضافه کرده ، کاملا" مخلوط کرده مدتی چنگ می زنیم تا کاملا" بهم بگیره
در قابلمه4 لیوان آب جوش آورده 1 پیاز رنده شده و 1 حبه سیررنده شده کمی زرچوبه و زعفرون و نمک و روغن ریخته ، اگه گوجه فرنگی محلی کوچولو که بزرگتر از فندق هستند پیدا کردین 300 گرم رنده کنین تو آبش و گرنه کمی سماق یا گرد غوره یا آب انار میریزین تا سس شما جوش بیاد
حالا تکه هایی از مواد کوفته قد نارنگی برداشته وسط دست گرد کرده داخل اون یه دونه آلو گذاشته کاملا" گرد می کنیم وبا آرومی داخل ظرف سس که در حال جوشه می ذاریم بقیه مواد رو هم به همین ترتیب شکل میذیم و دونه دونه تو سس مون می ذاریم و چند تا آلو هم توی سس می اندازیم می ذاریم با حرارت ملایم بجوشه
نوش جون
مزاج غذا :
گوشت گوسفند :گرم وتر برنج : سرد وتر لپه :گرم و خشک
مرزه - پیازچه : گرم وخشک آلو: سرد وتر
پیاز:گرم و خشک روغن زیتون :گرم و خشک
مزاج این غذا تقریبا معتدل است .