کوفته تبریزی خلاقیتهای آشپزی و شیرینی پزی پاک ، بدون مواد شیمیایی و غیر طبیعی


باز هم کوفته ،کوفته تبریزی 

مواد لازم :

برنج ایرانی                                                 1 پیمانه

لپه                                                            1 پیمانه

گوشت گوسفندی  چرخ کرده                       نیم کیلو

تخم مرغ محلی                                          1 عدد

آرد نخودچی                                               2 قاشق غذا خوری

مرزه  خشک شده                                      3 قاشق

آلو بخارا  شسته شده                                 20عدد

گردو مغز شده                                            10 عدد

پیاز رنده شده                                              4عدد

نمک                                                          کمی

فلفل سیاه و قرمز                                        کمی

مواد سس :

رب گوجه فرنگی خونگی                                3 قاشق غذا خوری

پیاز رنده شده                                              1 عدد

نمک                                                           1 قاشق

فلفل                                                           کمی

زرچوبه                                                         کمی

روغن زیتون                                                  6 قاشق

آبغوره                                                         1/2 پیمانه

روش پخت :

به اندازه یک پیاز رنده شده را با 3 قاشق رب گوجه فرنگی و 6 لیوان آب و کمی نمک و فلفل و  آبغوره یا سماق در دیگ مسی ریخته میگذاریم جوش بیاید .

برنج و لپه را پاک کرده وقتی نیم پز شد آبکش میکنیم ،وقتی آب آن کاملا رفت در یک لگن ریخته و گوشت

تخم مرغ ، آرد نخودچی و پ بقیه پیاز (که کاملا آب آن را گرفته ایم و داخل سس ریخته ایم ) و مرزه و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و کاملا ورز میدهیم

حالا از مواد به اندازه یک پرتقال درشت برداشته کف دست پهن کرده و داخل آن آلو  و گردو گذاشته و و دوباره بهم آورده و مثل توپ گرد میکنیم و آهسته داخل سس که به جوش آمده می اندازیم  و بعد دانه های بعدی و بعدی ودر پایان میگذاریم آهسته بپزد و بعد از پایان پخت در ظرف مناسب کشیده و نوش جان میکنیم .

مزاج غذا :

برنج  ،  آبغوره : سرد و خشک                        آلو بخارا  ، رب گوجه فرنگی :سرد و تر 

لپه  ، آرد نخودچی  ، مرزه ، پیاز ، زرچوبه ، نمک  ، فلفل ؛، روغن زیتون : گرم و خشک

گوشت گوسفندی : گرم و تر                            تخم مرغ: سفیده سرد _ زرده گرم 

به نظر من این غذا مجموعا متعادل می شود


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.