مواد لازم:
نخود پخته شده 2 پیمانه
برنج 2 پیمانه
پیازخرد شده 1 عدد
روغن زیتون یا کنجد 6 قاشق
نمک کمی
زعفران نوک قاشق چایخوری
زیره سیاه در صورت تمایل 1 قاشق مربا خوری
روش پخت:
برنج را شسته و با نمک و 3 پیمانه آب بار میگذاریم و بعد از اینکه کف روی برنج را گرفتیم پیاز و نخود پخته و روغن را اضافه میکنیم و به روش کته میپزیم و دم میکنیم . در پایان پخت زعفران را آب کرده و روی برنج میدهیم.قبل از دم کردن زیره هم میتوانید به غذا اضافه کنید.
مزاج غذا :
برنج: سرد و خشک
نخود پیاز روغن زیتون یا کنجد نمک زعفران: گرم و خشک
مزاج این غذا بیشتر گرم است .