کته طلایی برایپخت برنج قهوه ای:


کته طلایی برایپخت برنج قهوه ای:

اگر پوست دوم برنج قهوه ای را جدا کنند برنج سفیدی که می شناسید به دست می آید.

 موقع پختن برنج قهوه ای فرض کنید نوعی از حبوبات را می پزید که زمان پخت اش شبیه مثلا لوبیا چشم بلبلی است. پس به هوای برنج معمولی نباشید.

و به این نکات توجه کنید:




1.تقریبا برای هر 1 پیمانه برنج 2 پیمانه آب بریزید

2. برنج را شب خیس کنید.

3. وقتی برنج جوش آمد حرارت را خیلی کم کرده و اجازه دهید به آرامی مغز پخت شود.

4. به دلیل داشتن سبوس دوم مزه برنج قهوه ای از مزه برنج متفاوت تر است  و کمی هم زبرتر می باشد.

ولی با توجه به خواص حیرت انگیز آن بزودی به مزه آن عادت می کنید و برایتان خوشایند می شود.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.