سوپ بلغور شیر


 سوپ بلغور شیر با آلو   

 

مواد لازم:

بلغور شیر                                                        1 پیمانه

پیاز خرد شده                                                   1 عدد

سیر خرد شده                                                 1 حبه

آلو بخارا                                                          10 عدد

روغن زیتون                                                      6 قاشق

نمک دریا،  زرچوبه‌، فلفل سیاه و قرمز                     کمی

روش پخت:

بلغور را در ظرف مسی با 6 پیمانه آب بار می‌گذاریم، به محضی که جوش آمد فوری کف روی آن را می‌گیریم  و پیاز ، سیر، آلو و زرچوبه را اضافه می‌کنیم .حدود نیم ساعت بعدنمک و فلفل را هم اضافه کرده  5 دقیقه بعد روغن را هم اضافه کرده و سوپ را در ظرف مناسب میکشیم و میل می‌کنیم.

مزاج غذا:

بلغور شیر: تقریبا گرم                          پیاز، سیر،  روغن و ادویه: گرم و خشک

آلوبخارا : سرد

این غذا تقریبا متعادل است . کسانی که سردی دارند آلو را حذف کنند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.