مواد لازم:
بلغور شیر 1 پیمانه
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 1 حبه
آلو بخارا 10 عدد
روغن زیتون 6 قاشق
نمک دریا، زرچوبه، فلفل سیاه و قرمز کمی
روش پخت:
بلغور را در ظرف مسی با 6 پیمانه آب بار میگذاریم، به محضی که جوش آمد فوری کف روی آن را میگیریم و پیاز ، سیر، آلو و زرچوبه را اضافه میکنیم .حدود نیم ساعت بعدنمک و فلفل را هم اضافه کرده 5 دقیقه بعد روغن را هم اضافه کرده و سوپ را در ظرف مناسب میکشیم و میل میکنیم.
مزاج غذا:
بلغور شیر: تقریبا گرم پیاز، سیر، روغن و ادویه: گرم و خشک
آلوبخارا : سرد
این غذا تقریبا متعادل است . کسانی که سردی دارند آلو را حذف کنند.