کنجد بدون پوست و کمی برشته 1 پیمانه
مغز پسته بی نمک و کمی برشته 1/2 پیمانه
خلال بادام یا بادام خرد شده و کمی برشته 1/2 پیمانه
مغز گردو قطعات ریز و درشت 1 پیمانه
مغز فندق کمی برشته 1/2 پیمانه
پودر نارگیل 1 پیمانه
هل ساییده 1 قاشق چایخوری
وانیل درجه 1 1/4 قاشق چایخوری
گلاب 2 قاشق
عسل 1 پیمانه
روش تهیه :
همه مواد را در ظرف گودی ریخته کاملا مخلوط میکنیم و اگر چسبندگیاش کم بود عسل بیشتری میریزیم تا چسبنده شود و تا حدی خودش را بگیرد .سپس در ظرف زیبایی پهن کرده و با پشت قاشق خوب فشار میدهیم تا به هم بچسبد . و روی آن را با مغز گردو پسته و فندق و بادام تزیین میکنیم. و در یخچال نگه میداریم.