خوشمزه ترین خوشمزه ها (لطفا سالم بمانید) توصیه های دکتر خدادادی خورش لوبیا سبز با قارچ



خورش لوبیا سبز با قارچ

امروز یه سوژه هوس انگیز دیگه دارم واستون .این غذا  رو بدون گوشت تهیه کنین چون پروتیین قارچ داره  ولی من دستورشو با گوشت و قارچ گذاشتم این خورش رو سحر پختم و لذت بردیم .شما هم ....

مواد لازم :

تصویر

لوبیا سبز                                   200 گرم

فلفل دلمه قرمز                           1عدد

سیب زمینی                               2عدد

گوشت گوسفندی چرخ شده           150 گرم

پیازخرد شده                               1 عدد

قارچ حلقه شده                            5 عدد

گشنیز خرد شده                           3 قاشق

روغن زیتون                                   5 ق

نمک  زرچوبه ، فلفل سیاه ،قرمز          کمی

دارچین و زنجبیل                             کمی

آبغوره                                          3 ق

روش تهیه :

گوشت رو با پیاز مخلوط کرده ،قارچ رو هم اضافه کرده ، نیم ساعت تو ظرف در دار تو یخچال بذارین 

سیب زمینی رو بخار پز کنین

لوبیا سبز رو پاک کرده شسته قد 2 بند انگشت ببرین و با 2 قاشق روغن و 1 پیمانه آب تو ظرف لعابی  و با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه بپزین و بعد مخلوط گوشت رو همراه با ادویه و گشنیز به اون اضافه کنین و بذارین باز هم بپزه در این مرحله نمک و آبغوره رو میزنیم و کاملا" بهم میزنیم .

 سیبزمینی رو پوست بکنین و نگینی خرد کنین و بعد که گوشت غذا هم پخت به غذا اضافه کنین ولی به هم نزنین تا سیب زمینی وا نره .   در انتهای پخت باقیمانده روغن رو هم اضافه کنین .

مزاج غذا :

لوبیا سبز :سرد و تر           فلفل دلمه :گرم و خشک         سیب زمینی :سرد و تر

گوشت گوسفندی:گرم و تر       پیاز :گرم و خشک       قارچ : سرد و تر

گشنیز :سرد و خشک

این غذا از عطر و طعم بسیار خوبی بخورداره ولی بیشتر اجزای اون طبع سردی داره بنا بر این اگه طبع شما گرمه  یا مزاجتون صفرایی شده این غذای مناسبی واسه شماست ادویه ها اختیاریه و کمی مزاج غذا رو گرم میکنه .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.