خوشمزه ترین خوشمزه ها (لطفا سالم بمانید) توصیه های دکتر خدادادی خورش بادمجون دلمه و کوفته ریزه


خورش


بادمجون دلمه  و  کوفته ریزه


یه غذای تازه و خوشمزه





سلام به تو که دوستدار سلامتی هم بدن و هم جان خودت و خونوادتی حال که خواص بادمجونو میدونی  امروز دستور العمل یکی دیگه از غذاهای ویژه خودموکه با بادمجونه واست میزارم بپز ولذت ببر طبق معمول این غذا هیچ فاکتوری که سلامتیمونو به خطر بندازه نداره 


مواد لازم:

بادمجون دلمه                            1 عدد

سیب زمینی                              2 عدد

پیاز درشت حلقه ای بریده              1 عدد

پیاز رنده شده                            1 عدد  

گوشت گوسفندی چرخ شده          300 گرم

شوید خشک                              1 ق

آویشن                                     کمی 

روغن کنجد یا زیتون                      6 ق

فلفل سیاه -قرمز                         کمی

زرچوبه -زعفرون                           کمی

نمک                                         کمی

مغز لیمو عمانی                           کمی


روش پخت :


بادمجان رو با پوست به قطعات درشت  تقریبا" 4 سانت در 2 سانت بریده در ظرف آب و نمک نیم ساعت قرار بدین تاماده سمی سولانین به صورت آب زرد رنگی ازش خارج بشه

گوشت و پیاز رنده شده رو با کمی از فلفل - زرچوبه - زعفرون - نمک مخلوط کرده خوب ورز بدین و در ظرف در بسته غیر پلاستیکی ، تو یخچال بذارین

پیاز درشت رو حلقه کرده کف تابه  لعابی بچینین ، بادمجون رو آبکشی کرده روی پیاز بذارین 3 قاشق روغن و 2 پیمانه آب اضافه کرده در ظرف رو بذارین تا با حرارت خیلی کم نیم ساعت بپزه

سیب زمینی رو پوست کنده به قطعات مناسب بادمجان ببرین و همراه با همه ادویه هاو شوید و آ ویشن  به غذا اضافه کرده 1 ربع بپزه حالا گوشت رو کف دست کوفته ریزه کرده به خورش در حال جوش اضافه کرده نمک رو هم اضافه کرده وقتی آب خورش اندازه شد از روی شعله بر داشته بقیه روغن رو هم اضافه میکنیم 

به جای لیمو عمانی میتونین هر چاشنی دیگه ای بزنین .


خوشحال میشم نظرتونو واسم بذارین


نوش جونتون

مزاج غذا :

بادمجون دلمه :گرم و خشک    سیب زمینی :  سرد و تر         پیاز :گرم و خشک  

  گوشت گوسفندی :گرم و تر        شوید -  آویشن  :گرم و خشک       

فلفل - زرچوبه -زعفرون : گرم و خشک    لیمو عمانی  :سرد و خشک

مجموعا این غذا گرمه که با سیب زمینی و لیمو عمانی تاحدی از گرمی اون کم میشه .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.