تقدیم به همه عاشقای ماکارونی که به دلیل حفظ سلامتی ماکارونی رو کنار گذاشتن
یا اصلا" ماکارونی دوست ندارن
یا ....
دوستان امروز دستور پخت یکی از جدید ترین و سالمترین غذاهایی که مال خودمه رو واستون میذارم
مواد لازم :
رشته آشی سنتی غیر کارخونه ای 600 گرم
گوشت گوسفندی چرخ شده 250 گرم
فلفل دلمه سبز خلال شده 2 عدد
پیاز خلال شده 2 عدد
روغن کنجد یا زیتون 1/2 پیمانه
زعفران زرچوبه فلفل نمک کمی
آویشن کمی
گوجه فرنگی میکس شده 4 عدد (یا آبغوره 1/2 پیمانه + فلفل دلمه قرمز میکس شده )
آب جوش 2/5 لیتر
روش تهیه سس مخصوص :
گوشت رو با پیاز و کمی ادویه مخلوط کرده نیم ساعت میذاریم مزه دار بشه ، بعد مخلوط گوشت رو با روغن و کمی آب میذاریم با حرارت ملایم بپزه .
نیم ساعت بعد آبغوره رو اضافه کرده کمی بپزه .حالا فلفل قرمز و سبز دلمه ای رو اضافه میکنیم .(اگه از گوجه فرنگی استفاده میکنین لازم نیست آبغوره وفلفل قرمز دلمه بریزین )در هر صورت میذارین سس خوب جا بیفته و روغن بندازه کمی نمک به سس اضافه کنین . سس آماده ست.
ظرف لعاب یا مسی انتخاب میکنیم ،رشته ها رو توی آب در حال جوش ریخته 1 ق زرچوبه به آبجوش اضافه میکنیم و حدود نیم ساعت میذاریم بجوشه ، توی آبکش صاف کرده ، ته ظرف نان لواش یا ، هر ته دیگ دلخواهی ریخته و رشته آبگش شده رو روی نان ریخته مقداری سس اضافه کرده 15 دقیقه دم میکنیم بعد در ظرف مناسبی کشیده و بقیه سس رو اضافه میکنیم و تزیین میکنیم .
نکته :
1 . رشته هایی که به روش سنتی و دستی تهیه میشن علاوه بر سبوس دار بودن ، فاقد مواد افزودنی و رنگهای غیر مجازند .
2 . این رشته ها معمولا" شورن بنا بر این معمولا" در این غذا به نمک احتیاجی نیست .
3 . مواد این سس به ذایقه شما میتونه متفاوت بشه .
نوش جون
مزاج غذا :
رشته : گرم و تر گوشت گوسفند : گرم و تر فلفل دلمه : گرم و خشک
مجموعا این غذا متعادل میشه .