|
یه غذای محلی (قاشتلی پلو ) |
مواد لازم :
رشته نازک پلویی غیر کار خونه ای 2 پیمانه
برنج 3 پیمانه
پیاز خرد شده 1 عدد
آب 4 پیمانه
نمک دریا 1 قاشق
زعفران آب کرده کمی
روغن کنجد یا زیتون 6 قاشق
زیره سیاه در صورت دلخواه کمی
روش پخت :
رشته رو بدون روغن در ظرفی کمی تفت بدین .پیاز رو با 1 قاشق روغن و 2 قاشق آب در دیگ مسی رو حرارت ملایم بذارین تا کمی نرم بشه حالا آب ونیمی از نمک رو اضافه کنین تا جوش بیاد برنج رو اضافه کنین ووقتی جوش اومد رشته و روغن رو هم بریزین .
کمی هم بزنین تا مخلوط بشه بچشین اگه کم نمک بود بقیه نمک رو اضافه کنین .وقتی آب غذا تموم شد زیره سیاه رو ریخته پلو رو دم کنین .
حالا کمی زعفرون و چند قاشق برنج مخلوط کرده پلو رو بکشین و و روی اونو با پلو زعفرانی تزیین کنین
این غذای محلی کاملا" گیاهی رو بخورین و لذت ببرین
نوش جون
مزاج غذا :
رشته :گرم و تر برنج:سرد و خشک روغن کنجد:گرم وتر
زیتون:گرم و خشک پیاز -نمک دریا -زعفران- زیره :گرم و خشک
مجموعا مزاج این غذا گرمه