خورش قارچ و کدو
مواد لازم :
کدو سبز خورشی متوسط 3 عدد
قارچ دکمه ای 200 گرم
پیاز ریز خرد شده 1 عدد
مرزه خشک 1/2 ق چای خوری
شوید خشک 1 ق " "
رب انار 1 ق غذاخوری
زعفران ،نمک ، فلفل سیاه و قرمز،زرچوبه کمی
روغن زیتون 6 ق غذاخوری
روغن حیوانی اعلی ( در صورت دلخواه ) 1 ق " "
روش تهیه :
کدو رو لازم نیست پوست بگیرین ، نگینی قد بند انگشت برش زده با قارچ که دو نیم کرده و پیاز و زعفران مخلوط کرده 1 ربع بمونه .
بعد مخلوط رو توی تابه لعابی ریخته با 1قاشق روغن زیتون و 1/3 پیمانه آب روی حرارت ملایم میگذاریم بپزه
بعد از نیم ساعت مرزه شوید نمک فلفل زرچوبه ورب انار رو اضافه کرده آب اونو کنترل میکنیم ومیذاریم 1 ربع دیگه بپزه حالا بقیه روغن زیتون رو اضافه کرده اگه دوست دارین روغن حیوانی رو هم اضافه کنین گاز رو خاموش کرده و تو ظرف مناسب بکشین
نوش جون
نکته مهم :
به توصیه عزیزی اگه قارچ طبیعی بهاری که بعد از رعد و برق در میاد رو میشناسین به جای قارچهای پرورشی استفاده کنین .
ضمنا" غده های کوهی دمبل هم که در بعضی استانها مثل شیراز شناخته شده است هم جایگزین مناسبی برای قارچ هستند و مزه قارچ هم میدن.
مزاج غذا :
کدو سبز :سرد و تر قارچ :سرد و تر پیاز :گرم و خشک
شوید -مرزه :گرم و خشک رب انار : سرد
مجموعا غذا سرد است که با ادویه گرمتر می شود .