خورش قارچ و کدو


خورش قارچ و کدو

  خورش  قارچ   و   کدو

مواد لازم :

کدو سبز خورشی متوسط                       3 عدد  

قارچ دکمه ای                                      200 گرم

پیاز ریز خرد شده                                  1 عدد

مرزه خشک                                         1/2 ق چای خوری 

شوید خشک                                        1 ق   "    "

رب انار                                                1 ق غذاخوری

زعفران ،نمک ، فلفل سیاه و قرمز،زرچوبه       کمی

روغن زیتون                                            6 ق غذاخوری

روغن حیوانی اعلی ( در صورت دلخواه )         1 ق  "    " 


روش تهیه :


کدو رو لازم نیست پوست بگیرین ، نگینی قد بند انگشت برش زده با قارچ که دو نیم کرده و پیاز و زعفران مخلوط کرده 1 ربع بمونه . 

بعد مخلوط رو توی تابه لعابی ریخته با 1قاشق روغن  زیتون و 1/3 پیمانه آب روی حرارت ملایم میگذاریم بپزه

بعد از نیم ساعت مرزه شوید نمک فلفل زرچوبه ورب انار رو اضافه کرده آب اونو کنترل میکنیم ومیذاریم 1 ربع دیگه بپزه حالا بقیه روغن زیتون رو اضافه کرده اگه دوست دارین روغن حیوانی رو هم اضافه کنین  گاز رو خاموش کرده و تو ظرف مناسب بکشین                                                                           

                                                                                         نوش جون

نکته مهم :

        به توصیه عزیزی اگه قارچ طبیعی بهاری که بعد از رعد و برق در میاد رو میشناسین به جای قارچهای پرورشی استفاده کنین .

        ضمنا"  غده های کوهی دمبل  هم که در بعضی استانها مثل شیراز شناخته شده است هم جایگزین مناسبی برای قارچ هستند و مزه قارچ هم میدن.

مزاج غذا :

کدو سبز  :سرد و تر            قارچ :سرد و تر          پیاز :گرم و خشک     

شوید -مرزه :گرم و خشک               رب انار : سرد  

مجموعا غذا سرد است که با ادویه گرمتر می شود .         




نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.