خودتون روغن سالاد بسازین
اگه طعم سیر خام رو دوست دارین
اگه خواص معجزه گرش رو میشناسین
اگه شما هم متوجه شدین سیر رو نباید سرخ کرد
اگه بعد پخت غذا یادتون اومد سیر نریختین
اگه به جای سس مایونز کارخونه ای خودتون سس های ویژه و اختصاصی درست میکنین
اگه گاهی وقت کم میاریناگه.....و ....
سری به این آشپزخونه بزنین
2 بوته سیر تازه رو پوست کنده ،تمیز شسته، بذارین کاملا" رطوبتش گرفته بشه ،هر حبه رو 4 قاج کرده تو یه شیشه دهن گشاد ریخته ،روی اون روغن زیتون بریزین ودرش رو محکم بسته در محل تاریک و خنک بذارین
بعداز 1 هفته روغن معطری دارین که میتونین توی سالاد ها ، سس ها و غذاها و... بریزین بدون اینکه نیاز به پختن داشته باشه و البته طعم تازه و طبیعی سیر رو هم داشته باشه