|
یه خورش جدید بوقلمون : |
خورش بوقلمون فلفلی ( فلفل دلمه)
گوشت بوقلمون قسمت ران 200 گرم
فلفل دلمه ای سبز 1 عدد متوسط
" " قرمز 1 " "
سیب زمینی 1عدد متوسط
پیاز (خلال باریک و بلند 3 سانت ) 1 " "
سیر خرد شده 1 حبه
روغن کنجد 1/3پیمانه
آب 3 پیمانه
آبغوره به میزان دلخواه
ادویه :
زرچوبه نمک دارچین زنجبیل کمی
فلقل سیاه و قرمز ساییده زعفران کمی
گوشت شسته شده رو با برشهای 3 سانتی میبریم و در ظرف لعاب یا چینی با پیاز زعفران و فلفل ساییده سیاه وقرمز خوب مخلوط میکنیم درشو بسته داخل یخچال 1 -2 ساعت میذاریم بمونه
حالا گوشت مون آماده است اونو تو یه ظرف پیرکس گذاشته جوش که اومد ابتدا کف روی گوشت رو میگیریم روغن رو اضافه کرده و میذاریم با حرارت خیلی ملایم بپزه
در مراحل آخر پخت گوشت سیر و زرچوبه رو اضافه میکنیم گوشت ران بوقلمون حدود 2 ساعته می پزه .حالا نوبت سیب زمینی که پوست کنده بصورت نگینی درشت خورد کرده روی غذا می ریزیم
در آخرین مراحل فلفل دلمه که دانه های اونو جدا کردیم و خلال های 1 سانت در 4 سانت بریدیم رو روی غذا میذاریم آب غوره نمک و دارچین رو اضافه میکنیم 10 دقیقه بعد غذا آماده است .
آب این خورش باید نسبتا" غلیظ باشه . این غذا رو با برنج ویا با نان نوش جون کنین .خورش رو تو همون ظرفی که پختین میتونین سر سفره بیارین .
دقت کردین ؟ .. :
_این غذا بخاطر بوقلمون و فلفل دلمه و ادویه های اون که مزاج گرم دارن واسه کسانی که طبع سردی دارن یا مبتلایان به M.S غذای گرم و مفیدیه
_در پخت این غذا از روغن ,سبزی جات و مواد غذایی تازه ,ظروف سالم و شعله ملایم بدون سرخ کردن استفاده شده
_اول پخت این غذا بوی کباب خاصی تو فضا میپیچه
_رنگهای چشم نواز سبز , قرمز , وزرد ,زیبایی اشتها آوری به این غذا میده
_اگه دوس دارین 1 قاشق مربا خوری روغن حیوانی (زرد) در مراحل آخر اضافه کنین
این غذارو بپز ین و از دستپخت معجزه گر خودتون لذت ببرین
مزاج غذا :
گوشت بوقلمون:گرم و تر فلفل دلمه ای:گرم و خشک سیب زمینی:سرد و تر
پیاز -سیر روغن کنجد:گرم و تر آبغوره :سرد و خشک ادویه :گرم و خشک
مجموعا ترکیب این غذا معتدله