مربای آلبالو بدون شکر و هر ماده سمی دیگه


مربای آلبالو بدون شکر و هر ماده سمی دیگه


مربای آلبالو


مواد لازم:
آلبالو                                   2 کیلو
عسل                                  5/1 کیلو

طرز تهیه:
دم های آلبالو را می گیریم و آلبالو را می شوییم بعد نوک چوب کبریتی را تیز می کنیم و با آن یا با دستگاه مخصوص  هسته گیر هسته های آلبالو را بطوریکه آلبالو له نشود و طرف دیگر آن(یعنی سر آلبالو) سوراخ نشود خارج می کنیم,

آلبالوهای آماده شده را داخل قابلمه لعابی مناسبی می ریزیم  بعد ظرف را روی آتش تند و یک نواختی می گذاریم تا جوش بیاید . کف مربا را یکی دوبار میگیریم و بعداز پختن آلبالو ،عسل را داخل مربا میریزیم شربت که قوام آمد مربا را از روی آتش برمی داریم معموبعد از جوش آمدن نیم ساعت برای طبخ مربا کافی است چون مربای آلبالو هرقدر بیشتر بجوشد رنگ آن تیره تر می شود . با این مقدار آلبالو دو شیشه شربت آلبالو نیز بدست میاید شربت زیادی آلبالو را صاف می کنیم و بعد از سرد شدن در شیشه می ریزیم بعضی از آلبالوها زیاد آب دارند در اینصورت وقتی عسل را داخل آلبالو ریختیم و دیدیم زیادی آب انداخته مقداری از آنرا برمیداریم وبعد مربا را می جوشانیم در غیراینصورت مربا مدت بیشتری میجوشد ورنگ آن تیره میشود.

خواص آلبالو

آلبالو میوه ای سرخ رنگ، شبیه گیلاس ولی کوچکتر و ترش و شیرین. میوه آلبالو، لذیذ، مطبوع و نام دیگرش « آلی بالی» ....

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.