خوشمزه ترین خوشمزه ها (لطفا سالم بمانید) توصیه های دکتر خدادادی انواع چاشنی از غوره

انواع چاشنی از غوره

غوره  - آبغوره - گرد غوره

چاشنی های ترش متنوعی که تو آشپزخونمون درست میکنم اینا هستن

گرد غوره :

غوره رو خوب میشورین   دمش رو جدا میکنین میذارین تو آفتاب یا دستگاه خشک کن کاملا"خشک بشه  حالا اونو کاملا" نرم آسیاب میکنین از الک نرم رد میکنین  و توی یه شیشه تمیز نگهداری می کنین

استفاده :

شخصا" گرد غوره رو گاهی به جای آبغوره توی خورش قورمه سبزی

یا برخی اشکنه ها میریزم

حتی به جای سماق روی کباب فوق العاده عالی میشه

ضمنا" نگهداری اون خیلی آسونه

آبغوره :

رو هم تو قورمه سبزی کمی تو چلو گوشت و واسه مزه دار کردن بعضی خورش ها استفاده میکنم

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4

غوره :

رو هم در فصل به صورت تازه چاشنی غورش ها میکنم و در فصل کمی آب نمک ( نمک دریا نه این نمک ید دار ها)جوشیده ولرم روی غوره های دون شده تمیز میریزم و بعد  1 روز به عنوان چاشنی سر سفره میارم Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4

نکاتی از وبلاگ ایران مانیا
:

 غوره:

غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست‌. هم چنین اگر با سالاد میل شود برای لاغر کردن سودمند است‌.

  سعی کنید غوره خالی را نخورید چون روی معده اثر سوء می‌گذارد.

همچنین خانم‌های باردار از خوردن غوره زیاد خودداری کنند،
چون غوره مدر است و امکان دارد موجب سقط جنین شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.