|
انواع چاشنی از غوره |
غوره - آبغوره - گرد غوره
چاشنی های ترش متنوعی که تو آشپزخونمون درست میکنم اینا هستن
گرد غوره :
غوره رو خوب میشورین دمش رو جدا میکنین میذارین تو آفتاب یا دستگاه خشک کن کاملا"خشک بشه حالا اونو کاملا" نرم آسیاب میکنین از الک نرم رد میکنین و توی یه شیشه تمیز نگهداری می کنین
استفاده :
شخصا" گرد غوره رو گاهی به جای آبغوره توی خورش قورمه سبزی
یا برخی اشکنه ها میریزم
حتی به جای سماق روی کباب فوق العاده عالی میشه
ضمنا" نگهداری اون خیلی آسونه
آبغوره :
رو هم تو قورمه سبزی کمی تو چلو گوشت و واسه مزه دار کردن بعضی خورش ها استفاده میکنم
غوره :
غوره:
غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست. هم چنین اگر با سالاد میل شود برای لاغر کردن سودمند است.
سعی کنید غوره خالی را نخورید چون روی معده اثر سوء میگذارد.