یه سورپرایز میخوای خودت کالباس بپزی ..؟ . .!...

میخوای خودت کالباس بپزی ..؟ . .!...


یه سورپرایز

شمایی که غذاها و محصولات کارخونه ای رو کنار گذاشتی

شما که غذای ممنوعه  نمیخوری

شمایی که نمیخوای با خوردن کالباس خوابهای پرشان و وحشتناک ببینی

وشما که دلت واسه خوردن یه برش کالباس لک زده ولی  نمیخوری چون میدونی ....

شما که میدونی که پوست گاو و گوشت صورت گاو و....تمام امعا واحشائ مرغ 

بعلاوه انواع افزودنی ها ، رنگها، نگهدارنده ها ، ترکیبات سدیم و....شده کالباس


دستور یه کالباس  فوق العاده خوشمزه که سالها دنبالش گشتم  و ...بلآخره ... ، تمرین کردم ، پختم و حالا میذارم واستون تو وبلاگ تا بخورین و لذت ببرین

ضمنا" مژده بدم که دستور انواع کالباس رو تو پستای بعد واستون مینویسم .

 

کالباس مغز پسته ای با گوشت قرمز

  

کالباس









مواد لازم :

گوشت گوسفند بدون چربی کاملا" نرم  چرخ شده                   نیم کیلو

سیر رنده شده                                                               2 حبه

آویشن شیرازی پودر شده                                                1 قاشق چایخوری 

جوز هندی تازه و نرم آسیاب شده                                     ½  "       "

مغز پسته خلال  یا نیمکوب                                             ½ پیمانه                                            

نمک                                                                         1   قاشق چایخوری

 

روش تهیه :


     گوشت کاملا" چرخ شده رو با سیر و آویشن و جوز هندی و نمک کاملا" مخلوط می کنین تا یکدست بشه

حالا مغز پسته رو اضافه کنین ودوباره کاملا" مخلوط کنین 

یه پلاستیک فریزر رو تخته گوشت پهن کنین و مخلوط گوشت رو روی اون به شکل لوله ای با قطر 10 تا 12 سانت یا هر قطری که دوست دارین در بیارین سعی کنین با دست شکل اونو مرتب و صاف کنین حالاگوشت رو مثل شکلات تو همون  پلاستیک فریزر بپیچین

      سر پلاستیک فریزر دیگه ای رو باز کنین و به آرامی گوشت که دورش پلاستیک پیچیده داخل کیسه بذارین هوای داخل کیسه رو خارج کنین وسر اونو محکم گره بزنین طوری که در هیچ شرایطی توش آب نفوذ نکنه  وباز اونو توی یه کیسه فریزر دیگه بذارین و هواشو خارج کرده ودوباره گره بزنین  خلاصه خوب عا یق کاری کنین 

      یه قابلمه آب جوش آماده کنین بدون اینکه شکل کالباس بهم بخوره آرام برمیدارین و همونطور بسته بندی شده آرام تو  آب جوش میذارین ودر قابلمه رو گذاشته 45 تا 60 دقیقه با حرارت کم بجوشه

بسته روخارج میکنین خنک که شد تو یخچال میذارین و بعد برش زده نوش جون کنین اگه خوشتون اومد به عاشقای کالباس توصیه کنین و....

توجه :میتونین یه کیسه پارچه ای نخی به طول 20 و عرض8 سانتیمتربدوزین و دو سر اونو به جای دوختن مثل لیفن شلوار دوخته و بند نخی رد کنین بعد یه سر اونو محکم بسته و از سر دیگه گوشت رو وارد کرئه و کاملا فشار میدیم تا گوشت بهم چسبیده و استوانه پری به شکل کالباس بشه و تا سر اونو پر کرده و سر اونو محکم ببندیم و اون کیسه رو تو آبجوش میندازیم .

مزاج غذا :


گوشت گوسفند :گرم و تر      سیر :گرم و خشک      

آویشن شیرازی-جوز هندی  : گرم و خشک       پسته :گرم و خشک                                          

نمک : گرم و خشک

مزاج این غذا گرمه و بهتره با کاهو و نظایر اون معتدلش کرد .   

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.