|
نخوداب غذای تقویتی ایرانی |
نخوداب
غذای تقویتی ایرانی
مواد لازم :
نخود خام (حتی الامکان دیمه ) 1یمانه
گوشت گوسفندی ماهیچه 300 گرم
پیاز پوست گرفته کوچک 1 عدد
نمک دریا کمی
آب سالم غیر لوله کشی 5 پیمانه
روش پخت :
گوشت و نخود را شسته با پیاز داخل ظرف مسی ریخته و با 4 پیمانه آب بار میگذاریم وقتی جوش آمد کف آنرا گرفته و حرارت را ملایم کرده حدود 3 ساعت میگذاریم بپزد .
آب این غذا بسیار مقوی و انرزی زاست و برای بیمارانی که مشکلات عفونی ندارند ولی بنیه ضعیفی دارند بسیار مناسب است . این غذای ایرانی جهت تقویت بیماران ضعیف ، طبخ می شده است .
مزاج غذا :
گوشت گوسفند :گرم و تر نخود : گرم و خشک
پیاز و نمک : گرم و خشک
مجموعا این غذا گرم است