نخوداب غذای تقویتی ایرانی


نخوداب غذای تقویتی ایرانی

   نخوداب    

غذای تقویتی  ایرانی

مواد لازم :

نخود خام (حتی الامکان دیمه )                               1یمانه

گوشت گوسفندی ماهیچه                                     300 گرم

پیاز پوست گرفته کوچک                                        1 عدد   

نمک دریا                                                           کمی 

آب سالم غیر لوله کشی                                       5 پیمانه

روش پخت :

        گوشت و نخود  را شسته با پیاز داخل ظرف مسی ریخته و با 4 پیمانه آب بار میگذاریم وقتی جوش آمد کف آنرا گرفته و حرارت را ملایم کرده حدود 3 ساعت میگذاریم بپزد .

        آب این غذا بسیار مقوی و انرزی زاست و برای بیمارانی که مشکلات عفونی ندارند ولی بنیه  ضعیفی دارند بسیار مناسب است . این غذای ایرانی جهت تقویت بیماران ضعیف ، طبخ می شده است .  

  مزاج غذا :   

گوشت گوسفند :گرم و تر        نخود : گرم و خشک

پیاز و نمک : گرم و خشک

مجموعا این غذا گرم است                               

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.