هلو کباب


هلو کباب

هلو کباب

مواد لازم :

گوشت چرخ شده گوسفندی                                      350 گرم

پیازرنده شده                                                            1 عدد

آرد نخود چی                                                            4 قاشق

نمک دریا                                                                  کمی

زرچوبه ، فلفل سیاه  و قرمز                                           کمی

روغن کنجد یا زیتون                                                 4 قاشق

روش پخت :

گوشت و پیاز رنده شده را با آرد نخود چی مخلوط کرده و کاملا بهم میزنیم تا چسبندگی پیدا کند سپس در  ظرفی مسی 3 لیوان  آب جوش آورده نمک و زعفران اضافه کرده و گلوله هایی قد گردو گرد کرده و داخل آب  جوش میگذاریم .

درصورتی که هلوکباب را آبدار دوست دارید میتوانید ذر آن  نان ترید کرده ، میل کنید . در غیر این صورت گوشت را در آب کمتری مثلا 1 لیوان آب بپزید .

راستی این یه غذای شیرازیه و دوست نی ریزی من اونو بهم معرفی کرده امید وارم لذت ببرین .

نوش جون

مزاج غذا :

گوشت گوسفند  : گرم و تر

پیاز نمک روغن و ادویه  : گرم و خشک

درمجموع این غذا گرم هست



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.