مواد لازم :
گوشت چرخ شده گوسفندی 350 گرم
پیازرنده شده 1 عدد
آرد نخود چی 4 قاشق
نمک دریا کمی
زرچوبه ، فلفل سیاه و قرمز کمی
روغن کنجد یا زیتون 4 قاشق
روش پخت :
گوشت و پیاز رنده شده را با آرد نخود چی مخلوط کرده و کاملا بهم میزنیم تا چسبندگی پیدا کند سپس در ظرفی مسی 3 لیوان آب جوش آورده نمک و زعفران اضافه کرده و گلوله هایی قد گردو گرد کرده و داخل آب جوش میگذاریم .
درصورتی که هلوکباب را آبدار دوست دارید میتوانید ذر آن نان ترید کرده ، میل کنید . در غیر این صورت گوشت را در آب کمتری مثلا 1 لیوان آب بپزید .
راستی این یه غذای شیرازیه و دوست نی ریزی من اونو بهم معرفی کرده امید وارم لذت ببرین .
نوش جون
مزاج غذا :
گوشت گوسفند : گرم و تر
پیاز نمک روغن و ادویه : گرم و خشک
درمجموع این غذا گرم هست