شله حلوه خوردین ؟...


شله حلوه خوردین ؟...

    شله حلوه    

مواد لازم:

  • حلوه پاک کرده شسته                                  2 قاشق غذاخوری
  • برنج                                                           1 پیمانه
  • روغن  حیوانی اعلا                                        4 قاشق غذاخوری
  • نمک                                                          نوک قاشق چایخوری
  • عسل                                                         3قاشق یا بیشتر

طرز تهیه:

          حلوه و  برنج و مقدار کم نمک را داخل ظرف ریخته  می توانید از برنج نیم دانه استفاده کنید. و  روی برنج آب بریزید.(میزان آب به قدری باشد که در حد سوپ غلیظی پخته شود ) بعد از جوش آمدن کف روی آنرا گرفته  روغن را اضافه کرده و حرارت را خیلی کم میکنیم تا ÷خته و غلیظ شود.

         بنا بر میل و ذائقه میتوان این غذا را شیرین یا شور آماده کرد .اگر با نمک میخواهید حدود1 قاشق مربا خوری نمک در 10 دقیقه پایانی پخت اضافه میکنیم و اگر شیرین میل داریم در هنگام خوردن در سر سفره روی غذا عسل  میریزیم و میل می کنیم.

این غذا مقوی و نسبتاً چرب می باشد و همین طور سریع آماده می شود. شله حلوه  بیشتر غذای اختصاصی و تقویتی  برای زنان تازه زایمان کرده است و فایده آن : کمک به  تخلیه  رحم از مواد زائدبعد از زایمان و آرام بخش دل درد های عادت ماهانه  بانوان گزارش شده .

مزاج غذا :

برنج :سرد و خشک                              حلوه :گرم و خشک 

روغن زرد حیوانی :گرم و تر                     عسل :معتدل

این غذا مجموعا معتدل است

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.