قره نیق یه اشکنه فوری


ساده تازه خوشمزه (قره نیق)
قره نیق یه اشکنه فوری

امروز دوستان یه غذای محلی کردی مخصوص خراسان جنوبی شهرستان شیروان که از یه دوست شیروانی دستورشو گرفتم واستون میذارم 

مواد لازم :

زرک(نوعی زرشک دانه دار گوهی)                                  300 گرم

پیاز رنده شده                                                          1 عدد

روغن زرد گوسفندی                                                   3 قاشق

آب چشمه یا هر آب غیر آب لوله (بدون کلر و وایتکس)          4 پیمانه

نمک کامل دریا (از نمایندگی های معتبر سینای سلامت رسان در سراسر کشور تهیه کنید)

روش پخت :

        پیاز رو داخل ظرف مسی ریخته با روغن و 2 قاشق آب میذاریم با حرارت ملایم نرم بشه .  

        زرشک کوهی رو با کمی آب خیس کرده و بعد اونو کمی بجوشونید و بعد از صافی رد کرده و آب اونو داخل پیاز هابریزید و بذارین یه قل بزنه نمک رو اضافه کرده شعله رو خاموش کنین .داخل کاسه نان ترید کرده و از این غذا روی اون میکشین و نوش جون میکنین.اگه مزه غذا خیلی ترش بود کمی عسل یا شیره انگور میتونین اضافه کنین .   

مزاج غذا :

زرک :سرد و خشک                 پیاز :گرم و خشک

روغن زرد : گرم و تر 

مجموعا مزاج این غذا سرد است 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.