بلغور به شیر یه غذای گیاهی دیگه

بلغور به شیر یه غذای گیاهی دیگه

بلغور به شیر

مواد لازم :

بلغور به شیر                                         2 پیمانه

پیازخرد شده                                          1 عدد

زرچوبه- نمک دریا- فلفل                             کمی

روغن زیتون یا کنجد                                 5 قاشق

آب چشمه                                               5-6 لیوان

روش پخت :

        پیاز خرد شده رو با روغن و 4-5 قاشق آب در دیگ مسی  روی حرارت ملایم گذاشته کمی نرم که شد بلغور و آب  رو اضافه کرده و میگذاریم  جوش بیاد فلفل و زرچوبه رو اضافه کرده وحرارت رو خیلی کم میکنیم و حدود 1 ساعت زمان میدیم تا بپزه  و مثل سوپ غلیظ بشه و بعد نمک و روغن رو اضافه میکنیم  .

توجه  کنین که میزان غلظت بلغور به شیر به سلیقه شما بستگی داره و اگه رقیق تر دوست دارین آب جوش بیشتری بریزین . اگه دوست دارین 1 قاشق روغن زرد محلی یا روغن دنبه اضافه کنین.

نکته : این غذا بسیار مقوی و خوشمزه است .و شما میتونین اونو با اضافه کردن گوشت پخته یا لوبیا چشم بلبلی یا قرمز یا عدس  یا سبزی ویا ..... با مزه ها و خواص  مختلفی بپزین و از مزه های متنوع اون لذت ببرین .

         توجه توجه : شیری که این بلغور بشیر با اون تهیه شده شیر گاو زرده که دافع هر 3 خلط سودا ،صفرا و بلغم  است و بر شیر گاو سفید ، گاو سیاه و  گاو سرخ که هر کدام فقط یکی از اخلاط رو دفع می کنن رجحان داره . بلغور بشیر با این خصوصیت رو می تونین از نمایندگی ها و فروشگاه های معتبر عرضه محصولات تایید شده دکتر روا زاده تهیه کنین .

            مزاج غذا :

گندم : گرم و تر          شیر گاو:  سرد

سایر مواد هم گرم و خشک هست  مجموعا این غذا گرم هست .                  

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.