|
بلغور به شیر یه غذای گیاهی دیگه |
بلغور به شیر
مواد لازم :
بلغور به شیر 2 پیمانه
پیازخرد شده 1 عدد
زرچوبه- نمک دریا- فلفل کمی
روغن زیتون یا کنجد 5 قاشق
آب چشمه 5-6 لیوان
روش پخت :
پیاز خرد شده رو با روغن و 4-5 قاشق آب در دیگ مسی روی حرارت ملایم گذاشته کمی نرم که شد بلغور و آب رو اضافه کرده و میگذاریم جوش بیاد فلفل و زرچوبه رو اضافه کرده وحرارت رو خیلی کم میکنیم و حدود 1 ساعت زمان میدیم تا بپزه و مثل سوپ غلیظ بشه و بعد نمک و روغن رو اضافه میکنیم .
توجه کنین که میزان غلظت بلغور به شیر به سلیقه شما بستگی داره و اگه رقیق تر دوست دارین آب جوش بیشتری بریزین . اگه دوست دارین 1 قاشق روغن زرد محلی یا روغن دنبه اضافه کنین.
نکته : این غذا بسیار مقوی و خوشمزه است .و شما میتونین اونو با اضافه کردن گوشت پخته یا لوبیا چشم بلبلی یا قرمز یا عدس یا سبزی ویا ..... با مزه ها و خواص مختلفی بپزین و از مزه های متنوع اون لذت ببرین .
توجه توجه : شیری که این بلغور بشیر با اون تهیه شده شیر گاو زرده که دافع هر 3 خلط سودا ،صفرا و بلغم است و بر شیر گاو سفید ، گاو سیاه و گاو سرخ که هر کدام فقط یکی از اخلاط رو دفع می کنن رجحان داره . بلغور بشیر با این خصوصیت رو می تونین از نمایندگی ها و فروشگاه های معتبر عرضه محصولات تایید شده دکتر روا زاده تهیه کنین .
مزاج غذا :
گندم : گرم و تر شیر گاو: سرد
سایر مواد هم گرم و خشک هست مجموعا این غذا گرم هست .