یه غذای محلی و سنتی ایرونی کاملا" گیاهی
مواد لازم:
- بادمجان 1 کیلوگرم
- پیاز خرد شده متوسط 1 عدد
- گوجه فرنگی ریز محلی 10 عدد
- روغن کنجد 5 قاشق
- نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین کمی
روش تهیه:
بادمجان را نگینی خرد کنین و مقداری نمک بزنین و کنار بذارین تا آب بندازه سپس آب تلخ آن که حاوی ماده سمی و حساسیت زای سولانین هست با فشار دست خارج کنین و بادمجان را بشورین
بادمجان را در تابه مسی ریخته و پیاز رو هم با روغن و نصف پیمانه آب اضافه کنین. گوجه فرنگی را نگینی کنید.
بعد از اینکه بادمجان و پیاز نرم شد وبه روغن افتاد ادویه رو هم اضافه کرده و بعد گوجه و 1 لیوان آب جوش ریخته به مدت 10 دقیقه درب تابه را گذاشته تا آماده شود.
این غذا رو میتونین با نون ، یا برنج بخورین (بعضی جاها آب این غذا رو بیشتر کرده توش نون ترید کرده میخورن(
نوش جون