یتیم چه یه غذای محلی و سنتی ایرونی کاملا" گیاهی

یتیم چه

  یتیم چه  

 

یه غذای محلی و سنتی ایرونی کاملا" گیاهی

                          مواد لازم:

  • بادمجان                                1 کیلوگرم
  • پیاز خرد شده متوسط              1  عدد
  • گوجه فرنگی ریز محلی           10 عدد
  •  روغن کنجد                           5 قاشق
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین     کمی

                                روش تهیه:

بادمجان را نگینی  خرد کنین و مقداری نمک بزنین و کنار بذارین تا آب بندازه سپس آب تلخ آن که حاوی ماده سمی و حساسیت زای سولانین هست با فشار دست خارج کنین و بادمجان را بشورین 

بادمجان را در تابه مسی ریخته و  پیاز رو هم با روغن و نصف پیمانه آب اضافه کنین. گوجه فرنگی را نگینی کنید.

بعد از اینکه بادمجان و پیاز نرم شد وبه روغن افتاد ادویه رو هم اضافه کرده و بعد گوجه و 1 لیوان آب جوش ریخته  به مدت 10 دقیقه درب تابه را گذاشته تا آماده شود.

این غذا رو میتونین با نون ، یا برنج بخورین (بعضی جاها آب این غذا رو بیشتر کرده توش نون ترید کرده میخورن(

نوش جون

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.