خوشمزه ترین خوشمزه ها (لطفا سالم بمانید) توصیه های دکتر خدادادی حموس ، غذاى لبنانى


حموس ، غذاى لبنانى
حموس ، غذاى لبنانى





 

 مواد لازم برای 6 نفر:

 نخود پاک کرده و خیس کرده                           500گرم

روغن کنجد                                                  1لیوان

 سیر پوست کرده                                          1بوته

 نمک                                                           بمقدار کافی

آب لیمو ترش  تازه                                          1عدد

لیموترش حلقه شده                                       1 عدد

زیتون سیاه                                                   کمی

گوجه فرنگی حلقه شده                                  1عدد

فلفل قرمز پودر                                               کمی

طرز تهیه:

         نخود را پخته، پوست آنرا می‌گیریم. نخود پوست گرفته را با مقداری آب و سیر و  نصف قاشق نمک کاملا می‌پزیم و در خرد کن برقی خرد می‌کنیم. نخود باید کاملا پخته باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد.

         روغن کنجد را کم کم داخل نخود ریخته و به هم می‌زنیم تا روغن کاملا جذب نخود شود. آب لیمو را با نخود مخلوط می‌کنیم. و نمک آن را اندازه می‌کنیم. حموس بدست آمده را در یک ظرف مناسب گود  می‌ریزیم، رویش را صاف می‌کنیم و فلفل قرمز را روی آن می‌پاشیم. باگوجه فرنگی و لیموی حلقه شده و زیتون  تزیین میکنیم .

مزاج غذا :

نخود  و سیر و روغن زیتون و فلفل و نمک :  گرم و خشک  

لیموترش و گوجه فرنگی :  سرد و تر   

مجموعا این غذا بسیار گرم است .   

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.