حموس ، غذاى لبنانى |
|||
مواد لازم برای 6 نفر: نخود پاک کرده و خیس کرده 500گرم روغن کنجد 1لیوان سیر پوست کرده 1بوته نمک بمقدار کافی آب لیمو ترش تازه 1عدد لیموترش حلقه شده 1 عدد زیتون سیاه کمی گوجه فرنگی حلقه شده 1عدد فلفل قرمز پودر کمی طرز تهیه: نخود را پخته، پوست آنرا میگیریم. نخود پوست گرفته را با مقداری آب و سیر و نصف قاشق نمک کاملا میپزیم و در خرد کن برقی خرد میکنیم. نخود باید کاملا پخته باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد. روغن کنجد را کم کم داخل نخود ریخته و به هم میزنیم تا روغن کاملا جذب نخود شود. آب لیمو را با نخود مخلوط میکنیم. و نمک آن را اندازه میکنیم. حموس بدست آمده را در یک ظرف مناسب گود میریزیم، رویش را صاف میکنیم و فلفل قرمز را روی آن میپاشیم. باگوجه فرنگی و لیموی حلقه شده و زیتون تزیین میکنیم . مزاج غذا : نخود و سیر و روغن زیتون و فلفل و نمک : گرم و خشک لیموترش و گوجه فرنگی : سرد و تر مجموعا این غذا بسیار گرم است . |