این یه غذای ایرانیه که بیشتر تو مناطق شمالی کشور پخت میشه و اونو هم با نون هم با کته میخورن امیدوارم خوشتون بیاد
مــــــــــواد لازم:
بادمجان قلمی :
5 عدد
سیر
:
یک بوته
تخم مرغ رسمی :
3 عدد
گوجه فرنگی ریز محلی :
10
عدد
نمک دریا : به مقدار کافی
روغن
فلفل زرچوبه :
به مقدار کافی
طــــــــرز تهیه:
بادنجانها را داخل فر یا روی آتش کبابی میکنیم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا میگیریم شسته و بعد ساطوری مینماییم سپس گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آن را می گیریم و خرد میکنیم د سیر را کوبیده و داخل روغن در تابه و روی آتش است میریزیم تا کمی نرم شود بعد بادنجانها و گوجه فرنگی آماده شده را به تابه اضافه کرده و بحدی که آب آنها کاملا کشیده شود و به روغن ببفتد کمی نمک و فلفل به آن میزنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار میدهیم ودر طرف دیگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط مینماییم وبهم میزنیم تا کاملا بسته شده بعد بادنجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مینماییم و میرزا قاسمی آماده شده را در دیس میکشیم.
مراج غذا :
بادمجان - سیر : گرم و خشک تخم مرغ رسمی : سفیده سرد و زرده گرم