خوشمزه ترین خوشمزه ها (لطفا سالم بمانید) توصیه های دکتر خدادادی میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

این یه غذای ایرانیه که بیشتر تو مناطق شمالی کشور پخت میشه و اونو هم با نون هم با کته میخورن امیدوارم خوشتون بیاد

مــــــــــواد لازم:

بادمجان قلمی :                                  5 عدد
سیر :                                               یک بوته
تخم مرغ رسمی  :                              3 عدد
گوجه فرنگی ریز محلی :                       10 عدد 

نمک دریا :                                          به مقدار کافی

روغن  فلفل زرچوبه :                            به مقدار کافی

طــــــــرز تهیه:

بادنجانها را داخل فر یا روی آتش کبابی میکنیم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا میگیریم شسته و بعد ساطوری مینماییم سپس گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آن را می گیریم و خرد میکنیم د سیر را کوبیده و داخل روغن  در تابه و روی آتش است میریزیم تا کمی نرم شود  بعد بادنجانها و گوجه فرنگی آماده شده را به تابه اضافه کرده و  بحدی که آب آنها کاملا کشیده شود و به روغن ببفتد  کمی نمک و فلفل به آن میزنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار میدهیم ودر طرف دیگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط مینماییم وبهم میزنیم تا کاملا بسته شده  بعد بادنجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مینماییم و میرزا قاسمی آماده شده را در دیس میکشیم.

مراج غذا :

بادمجان - سیر  : گرم و خشک      تخم مرغ رسمی  : سفیده سرد و  زرده گرم         
گوجه فرنگی ریز محلی : سرد و تر           
روغن کنجد: گرم و
 نمک دریا فلفل زرچوبه : گرم و خشک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.